Ελλάδα

Πιπιλή: Να πηγαίνουν οι μητέρες των χούλιγκαν στα γήπεδα – «Ο Ελληνας φοβάται τη μάνα του»

Πρόταση να πηγαίνουν οι μητέρες των χούλιγκαν στα γήπεδα έκανε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Φωτεινή Πιπιλή. Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Φωτεινή Πιπιλή, αναφέρθηκε σε μία τακτική μίας ομάδας στην Βραζιλία. Η συγκεκριμένη ομάδα προσλαμβάνει τις μητέρες των χούλιγκαν με πληρωμή για να προσέχουν του γιους τους.
Σε επίκαιρη ερώτησή της στον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, επικαλούμενη συνομιλία της στα social media, αναφέρθηκε σε ένα μέτρο που υιοθετείται στη Βραζιλία και θέλει τις ομάδες να φέρνουν μητέρες οπαδών στο γήπεδο πριν τις αναμετρήσεις.

Η πρόταση της κυρίας Πιπιλή ήταν να εξεταστεί ένα τέτοιο μέτρο, στοχεύοντας προφανώς στο συναισθηματικό κομμάτι, με τον υφυπουργό να απαντά πως δεν είχε περάσει κάτι τέτοιο από το μυαλό του. Συγκεκριμένα, η Φωτεινή Πιπιλή είπε τα εξής: «Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι που μου έστειλε ένας μια επίσημη ανάρτηση από τη Βραζιλία, όπου μια ομάδα προσλαμβάνει μητέρες οπαδών και τις τοποθετεί με χρήμα πριν την έναρξη του γηπέδου, γιατί λέει το καταπληκτικό, ότι ακόμα και ο χειρότερος χουλιγκάνος τη μάνα του τη σέβεται. Αν πούμε για Ελληνίδα, θα πούμε ότι τη φοβάται κιόλας. Θέλω να πω ότι αυτό δεν είναι ελληνικό φαινόμενο».

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το