Πολιτισμός

Ποιητική και μουσική βραδιά στο χώρο του Τελωνείου Βόλου

afisa-prosklisi POETRY (2)

Συνεχίζονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις στο πλαίσιο του θεματικού έτους 2015 “Μάγνητες και ο πολιτισμός της θάλασσας”, που διοργανώνει ο φορέας της Μητρόπολης Δημητριάδος «Mαγνήτων Κιβωτός, για τη διάσωση του πολιτιστικού αποθέματος». Ήδη έχουν πραγματοποιηθεί εκδηλώσεις για το βιβλίο, τη μουσική, τον χορό, τα εικαστικά και πλέον τον λόγο έχει η ποίηση.

Σε συνεργασία με την ποιητική σκηνή Volos Poetry Slam, διοργανώνεται εκδήλωση με θέμα «ΟΙΝΩΨ ΠΟΝΤΟΣ», την Πέμπτη 25 Ιουνίου και ώρα 21:00 στ χώρο του Τελωνείου Βόλου.

Γράφουν και απαγγέλουν: Μάρω Αισώπου, Ελένη Αμυγδαλίτση, Κατερίνα Ζούζουλα, Ελένη Καραβασίλη, Σπύρος Μακρυγιάννης, Ποιητής εκ Πηλίου, Έλλη Σαμαλίδου, Teuta Sadiku, Sirona Medicus, Έλενα Ψαραλίδου.
Μελοποιούν και τραγουδούν:
Η Έλλη Σαμαλίδου και η Κασσιανή Αμυγδαλίτση στο ηλεκτρικό πιάνο.

H εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην πρασιά του Τελωνείου Βόλου σε έναν ειδυλλιακό χώρο δίπλα στη θάλασσα, ενώ πριν και μετά την εκδήλωση θα είναι επισκέψιμο το μουσείο του Τελωνειακής Ιστορίας Βόλου, που βρίσκεται στον ίδιο χώρο. Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν ο πολιτιστικός φορέας της Μητρόπολης Δημητριάδος «Μαγνήτων Κιβωτός», η ποιητική σκηνή Volos Poetry Slam και το Τελωνείο Βόλου.

Παγκόσμια ημέρα ποίησης Poetry Slam Baccare 19 (1)

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το