Κόσμος

Πήγε να φιλήσει πύθωνα στο στόμα και αυτός του δάγκωσε την μύτη

Απρόβλεπτη κι εξαιρετικά επώδυνη εξέλιξη είχε η επιδειξιομανία ενός Ινδονήσιου χωρικού, ο οποίος εντόπισε κι αιχμαλώτισε έναν νεαρό πύθωνα σε χωριό του νησιού της Σουμάτρα.
Ο άντρας αφού κάλεσε γύρω του ολόκληρο το χωριό για να θαυμάσει το κατόρθωμά του αλλά και το ερπετό, άρχισε να κάνει διάφορες κινήσεις εντυπωσιασμού, έχοντας το φίδι στα χέρια του και κρατώντας το σφιχτά από το κεφάλι.
Όμως, η απόφασή του να πλησιάσει το πρόσωπό του σε απόσταση αναπνοής από τα σαγόνια του φιδιού με πρόθεση να του δώσει ένα φιλί στο στόμα, είχε απρόβλεπτα αποτελέσματα, καθώς ο πύθωνας έκανε την αντεπίθεσή του, δαγκώνοντάς τον με εξαιρετική σφοδρότητα στην μύτη.

Μάλιστα, ο πύθωνας, που φημίζεται για το ισχυρό του δάγκωμα αλλά και για την μορφολογία των δοντιών του που έχουν κλίση προς τα μέσα για να βοηθούν στην κατάποση των θηραμάτων, δεν φάνηκε διατεθειμένος να υποχωρήσει και να αφήσει την μύτη του άτυχου χωρικού και χρειάστηκε η συνδρομή άλλων παριστάμενων για να κάνουν το φίδι να ανοίξει ξανά το στόμα του και να απελευθερώσει τον σοκαρισμένο άντρα.
Εν τέλει, το ερπετό αναγκάστηκε να αφήσει την μύτη του άντρα από τα δόντια του, ενώ ο Ινδονήσιος χωρικός σίγουρα θα θυμάται για καιρό την τραυματική εμπειρία του με ένα από τα επιβλητικότερα και πιο δυνατά ζώα του πλανήτη.

Πηγή: gazzetta.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το