Τοπικά

“Πιάστηκαν στα χέρια” στη συνέλευση του Συλλόγου Τουριστικών Λεωφορείων Μαγνησίας

Επεισοδιακή συνέλευση του Συλλόγου Τουριστικών Λεωφορείων Μαγνησίας. Στο αστυνομικό τμήμα κατέληξαν τα μέλη του Συλλόγου Τουριστικών Λεωφορείων του Νομού Μαγνησίας μετά από μια επεισοδιακή συνέλευση το βράδυ της Τρίτης. Φραστικές επιθέσεις, καταγγελίες για χειροδικίες, βωμολοχίες και προκλήσεις χαρακτήρισαν τη συνέλευση με φερόμενους ως πρωταγωνιστές τον πρόεδρό της κ. Μούτσιο και το μέλος Στέφανο Νικολάου.
Ο κάθε ένας τους δίνει τη δική του εκδοχή για την αιτία της «σύρραξης» ή οποία κατέληξε στο αστυνομικό τμήμα με τον κ. Νικολάου να ζητά καταγραφή του γεγονότος αλλά δεν κατέθεσε μήνυση.
Ο πρόεδρος φέρεται να κατηγορήθηκε γιατί δεν προχωρά σε κατανομή των δρομολογίων του ΟΣΕ προς όλους τους επαγγελματίες, όταν ο Σύλλογος καλείται να καλύψει τις μεταφορές πολιτών όταν χαλούν τα τρένα. Ο κ. Μούτσιος ανέφερε στη «Θ» πως είχε διαφορά με το μέλος του σωματείου κ. Νικολάου για την πιστοποίηση ενός λεωφορείου.
Και οι δύο παραδέχονται – ο καθένας με τον τρόπο του – ότι ήρθαν σε σύγκρουση.
Ο κ. Νικολάου υποστήριξε πως μετά τα όσα κατέθεσε στη συνέλευση ο πρόεδρος σε έξαλλη κατάσταση τον κάλεσε να βγει έξω να λογαριαστούν και του επιτέθηκε με αποτέλεσμα να του σκίσει τη μπλούζα, ενώ συνάδελφοί τους έσπευσαν να τους χωρίσουν.
Ο κ. Μούτσιος υποστηρίζει πως είχαν μια έντονη συζήτηση για το θέμα της πιστοποίησης ενός λεωφορείου και τον κάλεσε να βγουν έξω από την αίθουσα για να λογαριαστούν αλλά αρνείται πως του έσκισε την μπλούζα επάνω στον καυγά.
«Την έσκισε μόνος του ή σκίστηκε κατά λάθος. Εγώ πάντως δεν του επιτέθηκα», είπε.
Η συνέχεια στο αστυνομικό τμήμα…

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το