Ελλάδα

Πέθανε η δημοσιογράφος Θεοδώρα Αγουρίδου

Την τελευταία της πνοή άφησε η Θεοδώρα Αγουρίδου σκορπώντας τη θλίψη στον δημοσιογραφικό κόσμο. Την εκλιπούσα αποχαιρέτισε με ανάρτησή του στο Facebook ο Κώστας Κορέλλης, μέλος του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ.

Στην ανάρτηση μάλιστα αναφέρει ότι η Θεοδώρα Αγουρίδου θα ήταν υποψήφια στις εκλογές της Ένωσης στις 6-9 Φεβρουαρίου για την θέση του εκπροσώπου των συνταξιούχων.

Αναλυτικά η ανάρτηση
«Στον ουρανό των Αγγέλων η συνάδελφος Θεοδώρα Αγουρίδου. Εκεί θα συναντήσει τον αγαπημένο της σκυλάκο “ΑΡΗ”, όπως η ίδια είχε γράψει τον Νοέμβριο του περασμένου έτους.

Η συνάδελφος Θεοδώρα Αγουρίδου ήταν κάτι περισσότερο από φίλη. Μόλις, χθες, μιλούσαμε στο τηλέφωνο, αλλά δυστυχώς σήμερα δεν βρίσκεται στην ζωή. Ταξίδεψε προς τον ουρανό των Αγγέλων. Εκεί που ήθελε να ξανασυναντηθεί με τον αγαπημένο της Αρούλη, γνωστή για την μεγάλη της αγάπη που έτρεφε για τα σκυλάκια της. Πολυβασανισμένη χρόνια από τη μάστιγα της ανεργίας, μόλις πριν από ένα έτος κατάφερε να βγει στην σύνταξη. Δεν πρόλαβε να χαρεί. Χρόνια συνδικαλιστής στην ΕΣΗΕΑ, χαλκέντερος αγωνίστρια και διεκδικητής του δικαίου.

Στις εκλογές της ΕΣΗΕΑ που έχουν οριστεί για 6-7-8 και 9 Φεβρουαρίου ήθελε να είναι υποψήφια για την θέση του εκπροσώπου των συνταξιούχων. Δυστυχώς Θοδώρα μου, αγαπημένη, δεν πρόλαβες.
Η Θεοδώρα αφήνει πίσω της ένα μεγάλο κενό, όχι μόνο στο συνδικαλιστικό κίνημα των δημοσιογράφων που με ανιδιοτέλεια υπηρέτησε αλλά και στις καρδιές όλων μας. Ένα κενό δυσαναπλήρωτο που κι αυτός ο χρόνος που λένε ότι όλα τα γιατρεύει δύσκολα θα κάνει τη δουλειά του στην περίπτωσή σου.
Έφυγες Θεοδώρα την ώρα που όλοι σε χρειαζόμαστε, εμείς και η οικογένειά σου.

Καλή μας συνάδελφε,

Ήδη μας λείπεις. Μας λείπει το χαμόγελό σου. Μας λείπει η έννοια σου για τα μικρά και τα μεγάλα που απασχολούσαν τους συναδέλφους. Μας λείπει το κουράγιο σου και η προσφορά σου. Μας λείπει η αγάπη σου και το παράδειγμά σου. Μας λείπει το ήθος και η ευγένειά σου και όλα αυτά που όλοι μας γνωρίσαμε στη ζωή μαζί σου. Όλοι εμείς που σε γνωρίσαμε και συνεργαστήκαμε συνδικαλιστικά, κοινωνικά θα σε θυμόμαστε με αγάπη για πάντα σαν κομμάτι της ζωής μας, πολύτιμη φίλη και συνοδοιπόρο στο ταξίδι μας για το καλύτερο, για την Ιθάκη που δε βρήκαμε ακόμα».

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το