Κόσμος

Πέθανε άκληρος στα 87 του αλλά κανείς δεν γνώριζε ότι είχε 11.000.000 δολάρια περιουσία – Απίστευτο περιστατικό στις ΗΠΑ

Ο Τζόζεφ Στάνκακ από το Σικάγο των ΗΠΑ πέθανε σε ηλικία 87 ετών, το 2016. Αυτό που κανείς δεν ήξερε είναι ότι άφησε πίσω του μία περιουσία, που αγγίζει τα 11.000.000 δολάρια. Σύμφωνα με το περιοδικό People, πρόκειται για τη μεγαλύτερη αζήτητη περιουσία στη χώρα.

Τα χρήματα θα πάνε σε 119 μακρινούς συγγενείς του Τζόζεφ, που δεν είχε παιδιά, οι οποίοι, μάλιστα, δεν γνώριζαν το παραμικρό για την περιουσία του. Τα περισσότερα μέλη της οικογένειάς του ζουν στην Πολωνία και τη Σλοβακία, σύμφωνα με τον κρατικό ταμία, ο οποίο σημείωσε ότι, και οι γονείς του εκλιπόντα, ήταν γεννημένοι στην Πολωνία. Επτά συγγενείς του, ωστόσο, εντοπίστηκαν στο Σικάγο, ενώ βρέθηκαν και κάποιοι άλλοι στις ΗΠΑ, και συγκεκριμένα στο Νιου Τζέρσι, τη Νέα Υόρκη και τη Μινεσότα.

Κανείς δεν ξέρει πώς κατάφερε να συγκεντρώσει αθόρυβα τέτοιο πλούτο
Ο Τζόζεφ Στάνκακ βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του, στο Gage Park του Σικάγο, στις 23 Δεκεμβρίου του 2016. Ήταν 87 ετών. «Κανείς δεν ξέρει πώς κατάφερε να συγκεντρώσει αθόρυβα τέτοιο πλούτο. Είχε στην κατοχή του ένα σκάφος ονόματι Ease», σύμφωνα με το γραφείο του θησαυροφύλακα. Ο Στάνκακ δεν είχε παιδιά. Άλλοι άμεσοι συγγενείς δεν υπήρχαν, καθώς τα εφτά αδέρφια του, επίσης χωρίς παιδιά, πέθαναν πριν από αυτόν.

«Πρόκειται για ένα χρηματικό ποσό, που αλλάζει τη ζωή. Μακάρι να ξέραμε περισσότερα πράγματα… Δεν είναι σαφές πώς ο άνθρωπος αυτός συγκέντρωσε τέτοιο πλούτο», πρόσθεσε ο θησαυροφύλακας, Michael Frerichs, για τους συγγενείς του νεκρού.

Πηγή:ethnos

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το