Τοπικά

Περισσότερα από 500 δώρα θα μοιραστούν στα παιδιά στην εκδήλωση της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας

Πολλά δώρα, περισσότερα από πεντακόσια (500) από τοπικά καταστήματα, Αϊ-Βασίληδες, κλόουν, ξυλοπόδαροι, υπό τους ήχους χριστουγεννιάτικων τραγουδιών και το σημαντικότερο πολύ χαρά στα μικρά παιδιά, θα περιλαμβάνει η εορταστική εκδήλωση που προγραμματίζει η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2019, στις 12 το μεσημέρι, στον προαύλειο χώρο του Διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας (Ιωλκού και Αναλήψεως), κτίριο πρώην Νομαρχίας.

Την Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019, η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων κ. Κολυνδρίνη, πλαισιωμένη από τους Θεματικούς Αντιπεριφερειάρχες Θεσσαλίας κ.κ. Μόρα και Ιγγλέση και τους Περιφερειακούς Συμβούλους, κ.κ. Τέα και Κίτσιο παρεχώρησε συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Όπως ανέφερε, «αυτές οι μέρες ανήκουν στα παιδιά και μαζί με αυτά, παίρνουμε και εμείς το μερίδιο της χαράς, που μας αναλογεί. Κλόουν, ξυλοπόδαροι, Άη-Βασίληδες, θα βρίσκονται στον προαύλειο χώρο της Περιφερειακής Ενότητας, θα υπάρχουν γλυκίσματα και κυρίως δώρα για όλα τα παιδιά. Καλούμε γονείς και παιδιά να βρεθούν στο χώρο μας, να διασκεδάσουνε, να χαρούνε αυτές τις Άγιες μέρες και εύχομαι ο Άη-Βασίλης που πιστεύουμε στην ύπαρξη του, γιατί κάπου αναφερόμαστε όλοι όταν θέλουμε οι επιθυμίες μας να γίνουν πραγματικότητα, να βοηθήσει να πραγματοποιηθούν οι ευχές όλων και πάνω από όλα τα παιδιά, να πιστεύουν στα οράματά τους, γιατί αυτή είναι η ουσία και αξία της ζωής».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το