Ελλάδα

Πεδίο μάχης η Νέα Σμύρνη: Επεισόδια στην πορεία κατά της αστυνομικής βίας (videos)

Επεισόδια ξέσπασαν στην πορεία που λαμβάνει χώρα στην Νέα Σμύρνη ενάντια στην αστυνομική βία. Μερικές δεκάδες άτομα προσέγγισαν το αστυνομικό τμήμα της περιοχής φεύγοντας από το κύριο σώμα της πορείας και το «πολιορκησαν» με ρίψη μολότοφ.
Η αστυνομία απάντησε με χρήση χημικών με τους άνδρες των ΜΑΤ να απωθούν τους επιτιθέμενους, οι οποίοι απάντησαν στήνοντας οδοφράγματα με κάδους.

Κάποια στιγμή η κατάσταση ξέφυγε τόσο πολύ που για λίγο υπήρξαν μάχες ακόμα και σώμα με σώμα με αποτέλεσμα ένας αστυνομικός να βρεθεί στο έδαφος τραυματισμένος. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες πάντως, ο τραυματισμένος άνδρας έχει τις αισθήσεις του.

Ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί στην Νέα Σμύρνη πάντως είναι πως ο διασώστης, ο οποίος βρέθηκε στο σημείο για να περιποιηθεί τον τραυματισμένο άνδρα, έφτασε μετά από 20 λεπτά καθώς εξαιτίας της πολυκοσμίας που υπάρχει στα στενά της πόλης ήταν αδύνατο να κάνει πιο γρήγορα. Λίγη ώρα αργότερα, ο τραυματισμένος αστυνομικός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Eπεισόδια στη Νέα Σμύρνη (eurokinissi)

Σε αντίθεση με την έναρξη των επεισοδίων πάντως, όπου οι συγκρούσεις ήταν περιορισμένες στο αστυνομικό τμήμα, στη συνέχεια τα επεισόδια εξαπλώθηκαν και σε άλλους δρόμους μέσα στη Νέα Σμύρνη.

 

Πηγή: Έθνος

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το