Ελλάδα

Πατησίων: Την άρπαξαν και την έσερναν με το αυτοκίνητό τους, μέχρι να της πάρουν το κινητό

Ληστές άρπαξαν γυναίκα στην Πατησίων, επιχείρησαν να τη ρίξουν με τη βία στο αυτοκίνητό τους και όταν το θύμα αντιστάθηκε, την έσερναν με το μισό σώμα να κρέμεται απο το παράθυρο του συνοδηγου στο δρόμο, ενώ όταν κατάφεραν να της αποσπάσουν το κινητό, την πεταξαν έξω και εξαφανίστηκαν.
Ένα αδιανόητο συμβάν, που σημειώθηκε νωρίς το βράδυ της περασμένης Δευτέρας με το θύμα των ληστών να έχει οδηγηθεί τραυματισμένη στο νοσοκομείο και την Αστυνομία να ψάχνει τους δράστες πριν πραγματοποιήσουν την επόμενη άγρια ληστρική επίθεση.

Με το ένα χέρι οδηγούσε με το άλλο την κρατούσε από τα μαλλιά

Το εφιαλτικό σκηνικό με θύμα την 42χρονη γυναίκα από την Αλβανία, σημειώθηκε στις 21:00 της περασμένης Δευτέρας. Το θύμα, όπως κατηγγειλε στο Τμήμα Ασφαλείας Ομονοίας, βάδιζε στην Πατησίων ψάχνοντας ταξί. Ξαφνικά, βλέπει ένα όχημα χρώματος γκρι να την πλησιάζει με χαμηλή ταχύτητα και πριν προλάβει να αντιδράσει, νιώθει απο πίσω της ένα χερι να την τραβάει και να προσπαθεί να τη ρίξει μέσα στο αυτοκίνητο από το παράθυρο του συνοδηγού.

Η 42χρονη αντιδρά έντονα και αρχίζει να φωνάζει και τότε το όχημα ξεκίνησε να κινείται με τη γυναίκα να βρίσκεται με το μισό σώμα μέσα και το υπόλοιπο να σέρνεται στο δρομο. Ο ένας ληστής, μάλιστα, την είχε αρπάξει από τα μαλλιά με το ένα χέρι και με το δεύτερο κρατούσε το τιμόνι.
Τελικά, αφού κατάφεραν να της αποσπάσουν το κινητό της, την πέταξαν έξω και εξαφανίστηκαν. Η γυναίκα τραυματισμένη απο το σύρσιμο, μετέβη στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», που της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια στο Τμήμα Ασφαλείας Ομόνοιας οπου κατήγγειλε το συμβάν.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το