Τοπικά

Παρουσιάζεται στον Βόλο το βιβλίο του Χρήστου Νέζου «Μαγειρεύοντας στη Νάξο και στις Μικρές Κυκλάδες»

Το βιβλίο του δημοσιογράφου Χρήστου Νέζου με τίτλο «Μαγειρεύοντας στη Νάξο και στις Μικρές Κυκλάδες» από τις εκδόσεις Ωκεανός θα παρουσιαστεί στον Βόλο την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου, στις 19.30, στο Domotel Xenia Volos.

Σε αυτό θα βρει κανείς τις πιο νόστιμες συνταγές από τη Νάξο, τη Δονούσα και τη Σχοινούσα, τα Κουφονήσια και την Ηρακλειά.  Πρόκειται για ένα βιβλίο γεμάτο γεύσεις, αρώματα και χρώματα, αλλά και με εικόνες της όμορφης Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων!

Η εκδήλωση, εκτός της παρουσίασης του βιβλίου, περιλαμβάνει κέρασμα με τη διάσημη γραβιέρα Νάξου, που θα συνοδεύεται με «Θεσσαλικό» τσίπουρο και κρασί του Αγροτικού Παραγωγικού Συνεταιρισμού Νέας Αγχιάλου «Η Δήμητρα».
Επίσης θα προσφερθούν ως επιδόρπιο τα περίφημα γλυκά του Γυναικείου Συνεταιρισμού Ζαγοράς Πηλίου και μηλόπιτες με τα φημισμένα μήλα «Ζαγορίν».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το