Τοπικά

Παρεμβάσεις στο αθλητικό κέντρο «Β. Παρασκευόπουλος» μετά τις πλημμύρες

Την ανάγκη ριζικής ανακαίνισης έχει το αθλητικό «Βάκης Παρασκευόπουλος», το οποίο από τις πρόσφατες πλημμύρες υπέστη πολύ μεγάλες ζημιές, λόγω των νερών που μπήκαν στους αθλητικούς χώρους.

Ήδη ο ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ προχώρησε σε εργασίες επισκευής του παρκέ, ενώ πρόβλημα παρατηρείται εδώ κι αρκετούς μήνες με τα όργανα γυμναστικής τα οποία δεν λειτουργούν.
Μάλιστα, σύμφωνα με αναγνώστη της «Θ», στην αίθουσα οργάνων, εδώ και δύο χρόνια τώρα όπως αναφέρει «όχι απλά δεν ήρθαν ποτέ τα όργανα από το Άσυλο, προκειμένου να αντικαταστήσουν τα απαρχαιωμένα όργανα που δουλεύουν με αέρα αλλά τα όργανα εκγύμνασης είναι ακόμα εκεί χαλασμένα, δεν λειτουργούν και συνέχεια οι υπεύθυνοι λένε εδώ και ένα μήνα ότι χρειάζεται μια φλάντζα για να επισκευαστούν, η οποία επίσης δεν έχει έρθει».

Επίσης από τους πέντε διαδρόμους γυμναστικής στο αθλητικό κέντρο, λειτουργούν σωστά μόνο οι δύο, καθώς στους υπόλοιπους έχουν χαλάσει οι ιμάντες. «Η αίθουσα, έκλεισε τέλη Ιουλίου και ξανάνοιξε μετά τις πλημμύρες και δεν έγινε καμιά συντήρηση ούτε στο χώρο, ούτε στα όργανα. Είχε γίνει και αυτοψία από τον Δήμαρχο πέρσι και το μόνο που έγινε ήταν να βαφτούν οι εξωτερικοί τοίχοι που είχαν γεμίσει γκράφιτι. Κάθε εβδομάδα λείπουν αντικείμενα όπως αλτήρες χωρίς να αντικαθίστανται» αναφέρει ο αναγνώστης μεταξύ άλλων.
Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ Γιώργο Βλιώρα «Δεν υπάρχει κάποιο χρονοδιάγραμμα για όλες αυτές τις εργασίες και τις επισκευές. Τέλος του χρόνου ο Οργανισμός περνά στο δήμο και πλέον υπάρχει προγραμματισμός για τις εργασίες που πρέπει να γίνουν. Το αθλητικό κέντρο Β. Παρασκευόπουλου, χρειάζεται ριζική ανακαίνιση, καθώς μετά τις πλημμύρες, υπέστη πολύ μεγάλες ζημιές. Πρέπει να δούμε τι επεμβάσεις είναι να γίνουν. Ήδη προχωρήσαμε σε επισκευές στο παρκέ, ενώ για τα όργανα το χρονοδιάγραμμα θα πάει παρά πίσω».

Share

Πρόσφατα άρθρα

Αφήνοντας πίσω τον εγκλεισμό της πανδημίας μέσα από την ποίηση – Παρουσιάστηκε το νέο βιβλίο «Περίκλειστοι» της Χαριτίνης Μαλισσόβα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες η παρουσίαση του βιβλίου «Οι Περίκλειστοι» της συγγραφέα και εκπαιδευτικού Χαριτίνης…

2 Δεκεμβρίου 2023

Bazaar από το Κέντρο Πολιτισμού «Ιωλκός»

Χριστούγεννα Να ’μουν του στάβλου εν΄ άχυρο, ένα φτωχό κομμάτι την ώρα π’ άνοιγε ο…

2 Δεκεμβρίου 2023

Παράταση στην ολοκλήρωση δυο έργων στον Δήμο Ρ. Φεραίου

Παράταση στην προθεσμία ολοκλήρωσης δυο έργων και συγκεκριμένα αυτό της ανακατασκευής της ανενεργής αποθήκης Στεφανοβικείου…

2 Δεκεμβρίου 2023

Στη “μάχη” της Α2 πόλο ρίχνεται σήμερα ο Βόλος

Στη «μάχη» της Α2 πόλο ρίχνεται σήμερα ο Βόλος Υδατοσφαίριση-Κολύμβηση, που στις 2 το μεσημέρι…

2 Δεκεμβρίου 2023

Δ. Εσερίδης: Πόλη προσβάσιμη και ασφαλής για όλους

Με αφορμή την πρώτη δημόσια διαβούλευση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Αλμυρού για τις νέες κυκλοφοριακές…

2 Δεκεμβρίου 2023

Έξι αναφορές –καταγγελίες στο Γραφείο του Συμπαραστάτη του Δημότη

Σε ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βόλου, τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου, θα παρουσιαστεί η ετήσια…

2 Δεκεμβρίου 2023