Τοπικά

Παραμένουν οι αντιδήμαρχοι στον Δήμο Ρήγα Φεραίου

Παραμένουν στις θέσεις τους μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου 2022 οι αντιδήμαρχοι στον Δήμο Ρήγα Φεραίου, σύμφωνα με απόφαση που υπέγραψε χθες ο δήμαρχος κ. Δημ. Νασίκας. Συγκεκριμένα, ως αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών- Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης συνεχίζει ο κ. Ευαγγ. Γιαννακός. Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Ηλεκτροφωτισμού και Συγκοινωνιών παραμένει ο κ. Ιωαν. Μπατζιάκας. Στη θέση του αντιδημάρχου Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Πρασίνου παραμένει ο κ. Χρ. Μακεδών. Να αναφερθεί ότι τις αρμοδιότητες των αντιδημάρχων όταν απουσιάζουν ή κωλύονται ασκεί ο δήμαρχος, ενώ όταν απουσιάζει ο δήμαρχος ή κωλύεται, τα καθήκοντά του ορίζεται να ασκεί ο αντιδήμαρχος κ. Εαγγ. Γιαννακός.

Στο μεταξύ συνολικά 40 άτομα- 20 τον Σεπτέμβριο και 20 τον Οκτώβριο- θα προσληφθούν στον Δήμο Ρήγα Φεραίου, με πέντε ημερομίσθια ο καθένας, τα οποία θα απασχοληθούν σε ανάγκες για την υποστήριξη των υπηρεσιών του Δήμου, σύμφωνα και με τη σχετική εισήγηση της Υπηρεσίας Περιβάλλοντος – Καθαριότητας και Πρασίνου.
Από την πλευρά τους ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Χαρ. Πάσχος και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Αθ. Μπατζιάκας Αθανάσιος ανέφεραν ότι «δεν συμφωνούν με τη λήψη της παρούσας απόφασης, διαμαρτυρόμενοι για τον λόγο ότι δεν γίνονται διά ζώσης οι συνεδριάσεις της Οικονομικής Επιτροπής».

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου κ. Δημ. Νασίκας απάντησε πως «οι συνεδριάσεις θα πραγματοποιηθούν δια ζώσης, μόλις υποβάλλουν τα πιστοποιητικά εμβολιασμού όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι που συμμετέχουν στην Οικονομική Επιτροπή».
Το συνολικό κόστος για τις αποδοχές του προαναφερόμενου προσωπικού θα ανέλθει στις 5.200 ευρώ, ενώ οι εργοδοτικές εισφορές στο ποσό των 1.320 ευρώ.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το