Ελλάδα

Παραμένει το μυστήριο μετά την οικογενειακή τραγωδία στις Σέρρες: «Άφωνος ο σύζυγος της 60χρονης» – Πώς συνέβη το περιστατικό

Παραμένει το μυστήριο γύρω από την οικογενειακή τραγωδία στις Σέρρες, όπου ένας ηλικιωμένος πυροβόλησε με καραμπίνα τη νύφη του και μετά έβαλε τέλος στη ζωή του.
Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Καμαρωτού και συγγενής της οικογένειας, Γιώργος Σκρόντας, μιλώντας στο STAR, υποστήριξε πως όλη η οικογένεια δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα με καβγάδες και τίποτα δε μαρτυρούσε τη τραγωδία που αναστάτωσε το χωριό.

Ο 91χρονος ήταν μάλιστα, όπως λέει, κοινωνικός και είχε για όλους μια καλή κουβέντα να πει. Ο ίδιος συμπλήρωσε πως η γυναίκα έχει τραυματιστεί στο μάγουλο αλλά δεν έχουν πειραχτεί οι οφθαλμοί.
«Ο σύζυγος της 60χρονης έμεινε άφωνος με αυτό που συνέβη», λέει ο κ. Σκρόντας.

Το χρονικό
Ο ηλικιωμένος πυροβόλησε τη νύφη του με καραμπίνα, τραυματίζοντάς τη στο πρόσωπο. Η 60χρονη γυναίκα νοσηλεύεται ευτυχώς εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης. Στη συνέχεια έστρεψε το όπλο προς το μέρος του και αυτοπυροβολήθηκε. Τον 91χρονο βρήκε ο γιος του.

Όπως λέει εγγονός του 91χρονου στο STAR, όλοι αναρωτιούνται τι έγινε, κανείς δε μπορεί να καταλάβει πώς συνέβη το κακό.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το