Τοπικά

Παραιτήθηκε η Χρυσοβελώνη από τους Ανεξάρτητους Έλληνες

Η Μαρίνα Χρυσοβελώνη παραιτήθηκε από τους Ανεξάρτητους Έλληνες και με επιστολή της στον Πάνο Καμένο τον κατηγορεί ως αποκλειστικά υπεύθυνο για όσα έχουν συμβεί. Δηλώνει πως οι θέσεις του Καμένου για τη χώρα, την Κυβέρνηση και η συμπεριφορά του απέναντι στους βουλευτές του κόμματος, δεν της αφήνουν κανένα άλλο περιθώριο εκτός της παραίτησης.
Αφού τον ευχαριστεί για τη συνεργασία τονίζει πως οι δρόμοι στην πολιτική χωρίζουν όταν υπάρχει διαφωνία . Επισημαίνει ότι ο καθένας έχει συνείδηση και οι επιλογές θα κριθούν από τους πολίτες.

«Καλή με η φιλία, φίλτατη όμως η αλήθεια» δηλώνει απευθυνόμενη στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ.
Για την Μαρίνα Χρυσοβελώνη ο καθένας πρέπει να αναλαμβάνει τις ευθύνες του ιδίως όταν αφορά το μέλλον των πολιτών , το συμφέρον της χώρας. «Οφείλουμε να αναλαμβάνουμε την πολιτική ευθύνη, ο καθένας από εμάς, όπως την αντιλαμβάνεται», καταλήγει.

ΑΝΕΛ για Χρυσοβελώνη: Την είχαμε διαγράψει πριν παραιτηθεί

«Κυρία Χρυσοβελώνη, ο τρόπος που διαλέξατε να αυτοεξευτελίζεστε ξεπερνάει κάθε προηγούμενο. Αντί να σιωπήσετε και να απολαύσετε για όσο σας απομένει την υπουργική σας καρέκλα, επιδιώκετε να μας δώσετε και μαθήματα ηθικής. Μην το επιχειρήσετε άλλο κυρία Χρυσοβελώνη, γιατί πολύ απλά είναι άγνωστη λέξη για εσάς»αναφέρει ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Θεόδωρος Τοσουνίδης σε δήλωσή του για την επιστολή αποχώρησης από τους ΑΝΕΛ της υφυπουργού Μαρίνας Χρυσοβελώνη και «για τα ψεύδη της διαγραμμένης Μ. Χρυσοβελώνη», όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει.

«Και τέλος, όσον αφορά την “ηρωική” σας παραίτηση, ψεύδεστε. Καθώς προηγήθηκε η διαγραφή σας από το Κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Δημοσιοποιούμε λοιπόν και το κείμενο της διαγραφής σας που σάς αποστείλαμε, καθώς και τις λεπτομέρειες για την ημερομηνία και την ώρα που αυτό έγινε. Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος» καταλήγει στη δήλωσή του ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ.

Σχόλιο του πολιτικού γραφείου της Υφυπουργού Εσωτερικών κ. Μ. Χρυσοβελώνη για την ανακοίνωση του εκπροσώπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων:

Ο εκπρόσωπος, στην προσπάθεια του να «εκπροσωπήσει», έγινε χορηγός αποδείξεων
για την πλήρη επιβεβαίωση του περιεχομένου της ανακοίνωσης αποχώρησης της κ. Μ. Χρυσοβελώνη.
Τον ευχαριστούμε, αν και λυπούμαστε περισσότερο.

Υ.Γ: Ας μας στείλει και ας δημοσιοποιήσει τα αποδεικτικά:
1. από την πρόσκληση για την «χθεσινή» συνεδρίαση του αναφερόμενου κομματικού οργάνου στην ανακοίνωση του, εκείνη που θα έδινε το δικαίωμα να παρασταθεί η Μ. Χρυσοβελώνη για να υπερασπισθεί τον εαυτό της,
2. από την «χθεσινή» αποστολή της απόφασης στην κ. Μ. Χρυσοβελώνη, την έκδοση της «χθεσινής» σχετικής ανακοίνωσης που έκανε ή κάποιας «χθεσινής» δημοσίευσής της.
3. προκαλεί κατάπληξη και θλίψη το ότι η ανακοίνωση του εκπροσώπου για να “πείσει” έχει ημερομηνία έκδοσης 16|1|19 (βλέπε: “Δελτίο Τύπου 16/01/2019”, ιστοσελίδα ΑΝΕΛ), ενώ έχει εκδοθεί για γεγονός, την παραίτηση της κ. Μ.Χρυσοβελώνη, της 17|01|19.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το