Τοπικά

Το ΠΑΜΕ καλεί τους Βολιώτες να δώσουν το “παρών” στην αντιΝΑΤΟική συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης

Κάλεσμα στους Βολιώτες να πάρουν μέρος στην πανελλαδική αντιΝΑΤΟική συγκέντρωση, το Σάββατο 24 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη, απηύθυναν μέλη σωματείων του ΠΑΜΕ Μαγνησίας κατά τη διάρκεια σημερινής συνέντευξης Τύπου. Από τον Βόλο θα αναχωρήσει λεωφορείο στις 9 το πρωί, μπροστά από το Δημαρχείο του Βόλου.
Όπως σημείωσαν τα μέλη του ΠΑΜΕ, η Ελλάδα συμμετείχε και συμμετέχει σε ιμπεριαλιστικά επιθετικά σχέδια και τα ελληνικά στρατεύματα βρέθηκαν και βρίσκονται έξω από τα σύνορα της χώρας και συμμετέχουν σε 13 ΝΑΤΟικές αποστολές εκτός συνόρων.
«Το ΠΑΜΕ στηρίζει ανοιχτά τις αντιδράσεις από Έλληνες φαντάρους που υπηρετούν τη στρατιωτική τους θητεία και με συνεχείς επιστολές εναντιώνονται στις ΝΑΤΟικές ασκήσεις και σχεδιασμούς. Η συμμετοχή σε αυτούς τους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς, κάθε άλλο παρά ωφέλιμη είναι για τα κυριαρχικά μας δικαιώματα, τα σύνορα και τα συμφέροντα του ελληνικού λαού, που σε συνθήκες οικονομικής κρίσης πληρώνει πανάκριβα αυτή τη συμμετοχή» δήλωσαν τα μέλη του ΠΑΜΕ.
Η συγκέντρωση θα γίνει στις 24 Ιουνίου, στη 1μ.μ. στην πλατεία Αριστοτέλους και θα ακολουθήσει πορεία στο στρατηγείο του ΝΑΤΟ, που θα καταλήξει σε συναυλία σε χώρο του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Την επόμενη ημέρα, την Κυριακή 25 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση συνδικάτων και συνδικαλιστών από τα Βαλκάνια και χώρες τις ευρύτερης περιοχής, στις 10 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το