Αθλητισμός

«Παίζεται» η παραμονή Κόλα στον Ολυμπιακό Βόλου

Η διοίκηση που έχει αναλάβει το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού Βόλου μπορεί να κινείται για την ενίσχυση του ρόστερ, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, ωστόσο, υπάρχουν και κάποιοι παίκτες που προσέφεραν σημαντικές υπηρεσίες τα προηγούμενα χρόνια, οι οποίοι είναι αμφίβολο, αν θα συνεχίσουν να  φορούν την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ως γνωστόν, ο Φίλιππος Σκοπελίτης έχει διαμηνύσει στους ανθρώπους του Ολυμπιακού ότι δεν σκοπεύει να συνεχίσει στην ομάδα, ύστερα από πέντε χρόνια συνεχούς παρουσία στον Ολυμπιακό και επτά συνολικά. Φέρεται να είναι κοντά στο να αγωνιστεί τη νέα χρονιά με την φανέλα του Σαρακηνού, έχοντας στα χέρια του δελεαστική πρόταση.

Επίσης, άλλος ένας παίκτης που είναι αμφίβολο αν θα συνεχίσει να αγωνίζεται στον Ολυμπιακό, παρότι η διοίκηση επιθυμεί διακαώς την παραμονή του, είναι ο Κλεβί Κόλα. Ο έμπειρος μέσος τα τελευταία 5.5 χρόνια φορά την φανέλα του Ολυμπιακού, με «γεμάτες» χρονιές. Έζησε και αυτός, όπως και ο Σκοπελίτης, την πορεία του Ολυμπιακού από την Γ’ Εθνική στη Φούτμπολ Λιγκ και στη Σούπερ Λιγκ 2, αλλά και την πτώση της ομάδας στην Α’ τοπική κατηγορία, με δύο συνεχόμενους υποβιβασμούς.

Ο ίδιος δεν έχει ακόμη αποφασίσει αν θα παραμείνει ή όχι στον Ολυμπιακό, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, τον έχει προσεγγίσει και η Αγία Άννα, η οποία θέλει και τη νέα χρονιά να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ.

Πάντως, αν αποχωρήσουν από την ομάδα οι Φίλιππος Σκοπελίτης και Κλεβί Κόλα, πέρα από δύο σημαντικές απώλειες, θα είναι και πλήγμα για τη νέα διοίκηση και για την εικόνα του Ολυμπιακού προς τα έξω.

Οι φίλαθλοι της ομάδας περιμένουν δυναμικές κινήσεις από τους ανθρώπους που έχουν αναλάβει τα ηνία του ποδοσφαιρικού τμήματος και παίκτες σαν τους Σκοπελίτη και Κόλα θα πρέπει η διοίκηση να φροντίσει να τους πείσει να παραμείνουν στον Ολυμπιακό και πάνω σ’ αυτούς να «χτιστεί» η ομάδα, η οποία θα πρωταγωνιστήσει τη νέα χρονιά, με αποκλειστικό στόχο την επιστροφή στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

 

Share

Πρόσφατα άρθρα

«Υπάρχουν πολλά να σας πω» – Όταν ο Τόλκιν έστελνε γράμματα στα τέσσερα παιδιά του, ως άλλος Άι Βασίλης

Στις 24 Δεκεμβρίου του 1920, ο γνωστός μας από τον «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» Τζ. Ρ.Ρ.…

24 Δεκεμβρίου 2023

Πόλη – φάντασμα η Βηθλεέμ: «Δεν έχουμε ξαναδεί Χριστούγεννα σαν κι αυτά»

Ένα πέπλο θλίψης καλύπτει τη Βηθλεέμ, λόγω του πολέμου στη Λωρίδα της Γάζας, όπου ο…

24 Δεκεμβρίου 2023

Βασίλης Καρράς: Η τελευταία επιθυμία του τραγουδιστή – Πού θα γίνει η κηδεία του

Ο Βασίλης Καρράς έπειτα από σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε εδώ και καιρό, έφυγε από…

24 Δεκεμβρίου 2023

Ο «μαραθώνιος» για να σωθεί ο 14χρονος από την Άρτα που κατέρρευσε στα κάλαντα – Χρειάστηκε να φτάσει στην Αθήνα για ΜΕΘ

Από τέσσερα νοσοκομεία χρειάστηκε να περάσει το παιδί που παρουσίασε εγκεφαλική αιμορραγία, ενώ είχε βγει…

24 Δεκεμβρίου 2023

Θρήνος: Αυτός είναι ο 22χρονος που σκοτώθηκε σε φρικτό τροχαίο έξω απ’ τη Λάρισα – Αύριο το στερνό «αντίο» στον Τύρναβο

Τεράστια θλίψη σκόρπισε στην τοπική κοινωνία του Τυρνάβου ο άδικος χαμός του 22χρονου Θεόδωρου Γεωργάκη…

24 Δεκεμβρίου 2023

Δωρεάν μονοήμερη εκπαίδευση ορειβατικού σκι για παιδιά, νέους και νέες του Δήμου Ελασσόνας στον Όλυμπο

Ως φυσικό επακόλουθο της θεματικής γιορτής «Ημέρα Βουνού στην Ελασσόνα» έρχεται η εκπαίδευση στο Ορειβατικό…

24 Δεκεμβρίου 2023