Αθλητισμός

ΠΑΕ Νίκη: Καμία σχέση με την παράνομη μετάδοση του αγώνα με την ΑΕΛ

Μεγάλο ζήτημα έχει γίνει για την παράνομη διαδικτυακή μετάδοση του αγώνα της περασμένης Κυριακής Νίκη-ΑΕΛ, με τη Σούπερ Λιγκ 2 να καταθέτει μηνυτήρια αναφορά. Η ανακοίνωσή της είναι η εξής:

«Μηνυτήρια αναφορά κατ’ αγνώστων και παντός υπευθύνου, κατέθεσε στα γραφεία της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στην ΓΑΔΑ, ο πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ 2 κ. Πέτρος Μαρτσούκος. Το περιεχόμενο της μήνυσης αφορά την παράνομη απευθείας αναμετάδοση του αγώνα Νίκη Βόλου-ΑΕΛ για την 1η αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος SL2, 2023-2024, από σελίδα μέσου κοινωνικής δικτύωσης».

Στη Νίκη δηλώνουν ότι δεν προήλθε από αυτούς η μετάδοση, με την βολιώτικη ΠΑΕ να τονίζει: «Με αφορμή την ανακοίνωση της Διοργανώτριας Αρχής της Σούπερ Λιγκ 2 περί μηνυτήριας αναφοράς κατά αγνώστων και παντός υπευθύνων για παράνομη απευθείας αναμετάδοση του αγώνα Νίκη Βόλου-ΑΕΛ για την 1η αγωνιστική των πλέι οφ, οφείλουμε ως ΠΑΕ να ξεκαθαρίσουμε ότι είμαστε υπέρ οποιασδήποτε νόμιμης ενέργειας για την υπεράσπιση των τηλεοπτικών μας δικαιωμάτων και την αποφυγή διαφυγόντων κερδών τόσο για την ομάδα μας όσο και για το Συνεταιρισμό.

Από την πρώτη στιγμή που ενημερωθήκαμε για την παράνομη αναμετάδοση του αγώνα από σελίδα που δεν σχετίζεται με την ομάδα μας και ούτε με τους φιλάθλους μας, απευθυνθήκαμε στον παρατηρητή αγώνα και διασφαλίσαμε πως η όποια παράνομη ενέργεια δεν έχει προκληθεί σε καμία περίπτωση από την ΠΑΕ Νίκη Βόλου ή κάποιον που να έχει σχέση με το περιβάλλον μας».

Σύμφωνα με το dikisports.blogspot.com του Κυριάκου Θωμαΐδη η μετάδοση έγινε από την πόλη της Λάρισας, κάτι που δικαιώνει τη θέση της ΠΑΕ Νίκη η οποία ξεκαθάρισε ότι η ίδια δεν έχει καμία σχέση με το θέμα, ούτε φυσικά έδωσε άδεια για τη μετάδοση. Το σχετικό δημοσίευμα είναι το εξής:

«Μηνυτήρια αναφορά κατέθεσε ο πρόεδρος της SL2 Πέτρος Μαρτσούκος για την παράνομη μετάδοση μέσω Facebook του αγώνα Νίκης Βόλου-ΑΕΛ. Μάλιστα  βρέθηκε στη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και παρέδωσε στοιχεία από το διαδίκτυο για τον φερόμενο ως δράστη. Η Λίγκα έχει την αποκλειστική χρήση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και η συγκεκριμένη παράβαση διώκεται ποινικά.

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι η παράνομη μετάδοση έγινε από την πόλη της Λάρισας».

 

Share
Ετικέτες: Νίκη Βόλου

Πρόσφατα άρθρα

Διακοπή ρεύματος την Κυριακή σε περιοχές του Βόλου

Ειδοποιούνται οι κάτοικοι των παρακάτω περιοχών ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ…

29 Μαρτίου 2024

Στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Βελεστίνου εθελοντές της ΛΕΔ Μαγνησίας

Στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Βελεστίνου σε μαθητές και εκπαιδευτικούς κάναμε εκπαίδευση Βασικής Υποστήριξης Ζωής ΚΑΡΠΑ…

29 Μαρτίου 2024

Βαλτιμόρη: Ξεκίνησαν οι εργασίες για την απομάκρυνση των συντριμμιών της γέφυρας που κατέρρευσε

Γερανοί άρχισαν χθες, Πέμπτη, να φτάνουν στη Βαλτιμόρη, στις ανατολικές ΗΠΑ, στο πλαίσιο των προσπαθειών…

29 Μαρτίου 2024

Ηλεία: Κλείνουν όλα τα σχολεία προληπτικά μετά τον ισχυρό σεισμό

Μετά την πρωινή σεισμική ακολουθία που αναστάτωσε το νομό, και με εντολή του αντιπεριφερειάρχη Ηλείας,…

29 Μαρτίου 2024

Αμφίβολος ο Τσοκάνης στον Βόλο

Όλοι στην ομάδα του Βόλου «ζουν και αναπνέουν» για το παιχνίδι με την Κηφισιά, γνωρίζοντας…

29 Μαρτίου 2024