Αθλητισμός

Αμφίβολος ο Τσοκάνης στον Βόλο

Όλοι στην ομάδα του Βόλου «ζουν και αναπνέουν» για το παιχνίδι με την Κηφισιά, γνωρίζοντας πως με νίκη θα έχουν κάνει το πιο αποφασιστικό βήμα για την παραμονή στη Σούπερ Λιγκ.

Ο Βόλος θα παραταχθεί κόντρα στην Κηφισιά «πάνοπλος», καθώς δεν υπάρχουν ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα. Το μοναδικό πρόβλημα ακούει στο όνομα Τάσος Τσοκάνης, ο οποίος υπέστη θλάση ελαφράς μορφής στο παιχνίδι με τον Αστέρα και βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας. Ακόμη κι αν ο αρχηγός συμπεριληφθεί στην αποστολή, πράγμα δύσκολο, δεν θα βρίσκεται στο βασικό σχήμα, τη στιγμή που έχει χάσει πολλές προπονήσεις.

Ο Χρήστος Κόντης προσανατολίζεται να κάνει μία αλλαγή στο βασικό σχήμα, σε σχέση με την αναμέτρηση της Τρίπολης, με τον Ασενούν να επιστρέφει στην ενδεκάδα. Ο Φινλανδός μεσοεπιθετικός εξέτισε την ποινή του.

Από εκεί και πέρα δεν θα δούμε, πιθανότατα, άλλες αλλαγές στο σχήμα. Ο Καλογερόπουλος επέστρεψε κι αυτός στις προπονήσεις, μετά τις υποχρεώσεις που είχε με την Εθνική Ελπίδων, με τον νεαρό αμυντικό να αγωνίζεται, ως βασικός, την περασμένη Τρίτη στο ματς με την Ανδόρα.

Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας έχουν τεθεί και πάλι οι Ζαν Μπαριέντος (εξέτισε την ποινή του) και Στάθης Τάχατος (αποθεραπεύτηκε).

Ο Χρήστος Κόντης, προπονητής του Βόλου, έχει μελετήσει τον αντίπαλο και γνωρίζει τα αδύνατα σημεία του. Οι «κυανέρυθροι» οφείλουν στο πρώτο παιχνίδι έδρας που θα δώσουν για τα πλέι άουτ να παλέψουν με πάθος για το «τρίποντο», το οποίο αν έρθει θα τους φέρει πολύ κοντά στο στόχο, παρότι θα απομένουν άλλα πέντε παιχνίδια για την ολοκλήρωση του μίνι πρωταθλήματος.

Η Κηφισιά θα έρθει στον Βόλο με στόχο να περιορίσει την επιθετική δραστηριότητα των «κυανέρυθρων» και να κυνηγήσει το γκολ παίζοντας με αντεπιθέσεις.

Η ομάδα των Βορείων Προαστίων έχει να επιδείξει φέτος μία νίκη εκτός έδρας, αυτή επί του ΟΦΗ στο Ηράκλειο, ενώ θυμίζουμε ότι ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στα πλέι άουτ με «λευκή» ισοπαλία κόντρα στον ΟΦΗ στην Καισαριανή.

Βόλος και Κηφισιά ισοβαθμούν με 22 βαθμούς στην 12η θέση και η «μάχη» για τη σωτηρία αναμένεται να είναι μεγάλη μέχρι το τέλος του μίνι πρωταθλήματος, καθώς κάθε παιχνίδι θα είναι και ένας «τελικός».

Share

Πρόσφατα άρθρα

Έπιασε τόπο η αντίδραση της ΠΑΕ Βόλος για τον διαιτητή

Ανεβαίνει το… θερμόμετρο πριν το ντέρμπι παραμονής στη Σούπερ Λιγκ ανάμεσα στον Βόλο και στην…

29 Μαρτίου 2024

Δύο επιπλέον προβολές για τη «Φόνισσα»

Δύο επιπλέον προβολές της μεγάλης κινηματογραφικής επιτυχίας «Φόνισσα» του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη σε σκηνοθεσία Εύας Νάθενα…

29 Μαρτίου 2024

Κινητοποίηση της ΛΑΣ Ζαγοράς – Μουρεσίου

Η ΛΑΣ Ζαγοράς σε ανακοίνωσή της αναφέρει: Σε παλαιότερες ενημερώσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης Ζαγοράς Μουρεσίου…

29 Μαρτίου 2024

Δεκάδες μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων για την παγκόσμια ημέρα – Ζωγράφισαν με ποιήματα τα όνειρά τους

Μικροί ποιητές στο πλαίσιο πρωτοβουλίας του Συνδέσμου Φιλολόγων Μαγνησίας έγιναν δεκάδες μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων…

29 Μαρτίου 2024

Δωρεά υπερσύγχρονου ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού

  Ένα υπερσύγχρονο ασθενοφόρο παραδόθηκε χθες στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού, το οποίο αποτελεί δωρεά της…

29 Μαρτίου 2024

Έργα τέχνης κοσμούν τις στάσεις των λεωφορείων

Σαράντα δύο έργα τέχνης κοσμούν από σήμερα τις στάσεις αστικών λεωφορείων στην πόλη της Φλώρινας.…

29 Μαρτίου 2024