Παραπολιτικά

Ό,τι συμφέρει… “Θ”

Ο Αχ. Μπέος δήλωσε χθες ότι δεν μπορεί να συνεργαστεί με την παράταξη της μειοψηφίας, τη στιγμή που ο σύμβουλος Αλ. Δούρας έκανε ένσταση για την περισυλλογή των αδέσποτων που απορρίφθηκε.
Ο Αλ. Δούρας απάντησε ότι ο δήμαρχος λέει ψέματα, καθώς έγινε δεκτή η πρώτη ένσταση που κατέθεσε, ενώ η δεύτερη αναμένεται.
Ο Μπέος κατέθεσε στο συμβούλιο την απόρριψη των προσφυγών για τη «Συγκρότηση της 5μελούς και 3μελούς Επιτροπής για τα αδέσποτα», αλλά παρέλειψε να πει ότι αφού κατατέθηκαν οι προσφυγές από την αντιπολίτευση ο Τάσος Μπατζιάκας άλλαξε εσπευσμένα τις συνθέσεις και συμμορφώθηκε προς το περιεχόμενο των προσφυγών – οπότε δικαίως η Περιφέρεια έβαλε την υπόθεση αρχείο.
Ο Τάσος Μπατζιάκας αν και χειρίζεται τα θέματα των αδεσπότων τα είχε πολύ μπερδεμένα χθες τα πράγματα, αλλά δικαιολογείται γιατί εκείνη την ώρα ενημερώθηκε για το στραπάτσο της ΕΠΣΘ. Για την ιστορία, η προσφυγή Δούρα στις 24/11/14, κατά της Απόφασης Μπέου για «Συγκρότηση Συνεργείου Περισυλλογής» έγινε δεκτή, γι’ αυτό και θα τιμωρηθεί, καθώς ανακοινώθηκε ότι η Δημοτική Αρχή θα τον εξαιρέσει από την Επιτροπή των αδέσποτων.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το