Ελλάδα

Η Οσιότητα το κεντρικό θέμα των Περιφερειακών Συνελεύσεων των Μαρτύρων του Ιεχωβά για το 2016

iexovades

Οι Μάρτυρες του Ιεχωβά διοργανώνουν Περιφερειακές Συνελεύσεις για το 2016 με θέμα «Παραμείνετε Όσιοι στον Ιεχωβά!». Η πόλη της Θεσσαλονίκης, έχει επιλεγεί ως ο τόπος διεξαγωγής για την Βόρεια Ελλάδα. Χιλιάδες άτομα θα παρευρεθούν στις 9 τριήμερες συνελεύσεις που ξεκίνησαν από 24-26 Ιουνίου 2016 και διεξάγονται κάθε εβδομάδα, μέχρι και το τριήμερο 19-21 Αυγούστου 2016 στην Αίθουσα διαλέξεων που βρίσκεται στην οδό Λαγκαδά 349-351 στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης. Το πρόγραμμα ξεκινάει στις 9:20 και τελειώνει στις 16:50 και θα διεξαχθεί στις εξής γλώσσες: Ελληνική, Ελληνική Νοηματική, Αλβανική, Ρωσική, Γεωργιανή και Αρμενική. Η είσοδος είναι ελεύθερη. Οι Μάρτυρες του Ιεχωβά της Μαγνησίας θα παρακολουθήσουν το πρόγραμμα στο τριήμερο 19-21 Αυγούστου 2016.

Το τριήμερο πρόγραμμα θα περιλαμβάνει 49 μέρη και το καθένα θα εξετάζει το θέμα της «οσιότητας». Επιπλέον, οι Μάρτυρες έχουν προετοιμάσει ειδικά για αυτό το πρόγραμμα 35 βίντεο, καθώς και δύο μικρές ταινίες οι οποίες θα προβληθούν το Σάββατο και την Κυριακή. Κάθε μέρα, το πρωινό και το απογευματινό πρόγραμμα θα αρχίζει με μουσικά βίντεο που ετοιμάστηκαν για τη συνέλευση.
Όπως και στο παρελθόν, οι Μάρτυρες θα διανείμουν ειδική πρόσκληση στο κοινό για να παρακολουθήσει το πρόγραμμα. Περισσότερες πληροφορίες έχουν αναρτηθεί στον επίσημο ιστότοπο των Μαρτύρων: jw.org.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ: ΠΑΠΑΡΓΥΡΗΣ ΝΤΙΝΟΣ
ΤΗΛ. 6947520782
Email : [email protected]

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το