Τοπικά

Ορκίστηκε έχοντας στο πλευρό της την καθηγήτρια που τη βοήθησε στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Το όνειρό της έκανε πραγματικότητα η Λαρισαία Ελένη Γκιοξάρη αποφοιτώντας από το Τμήμα Προσχολικής Εκπαίδευσης του Βόλου.
Έχοντας συγκεντρώσει βαθμολογία 8,65/10, η Ελένη δήλωσε ότι προσχολική αγωγή ήταν αυτό που ήθελε πάντα καθώς αγαπάει πολύ τα παιδιά.
Έμεινε τέσσερα χρόνια στον Βόλο για τις σπουδές της και πλέον, ως απόφοιτη του τμήματος, θα ψάξει για δουλειά, ενώ έχει υποβάλει την αίτησή της για μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Σχολικών Μονάδων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και περιμένει να δει αν θα γίνει δεκτή.
Αυτό που αποκόμισε από τα φοιτητικά της χρόνια είναι οι φιλίες που έκανε . Μάλιστα πρόσθεσε πως δεν χρειάστηκε να στερηθεί για να καταφέρει υψηλή βαθμολογία στα μαθήματα. «Όταν περνάς καλά και είσαι τυπικός στις υποχρεώσεις σου, θα πάνε όλα καλά» σημείωσε η ίδια.

Στο πλευρό της Ελένης βρέθηκε χθες, για την καμαρώσει, η καθηγήτριά της Ελένη Σιαματά. Η κ. Σιαματά είναι φιλόλογος και καθηγήτρια αγγλικών στη Λάρισα. Ευχήθηκε στη μαθήτριά της καλή σταδιοδρομία και δήλωσε σίγουρη πως η Ελένη θα τα καταφέρει σε ό,τι κάνει.
«Με τη βοήθεια της καθηγήτριάς μου πέρασα στις πανελλήνιες. Στους γονείς μου οφείλω το ζειν, στον δάσκαλο το ευ ζειν» δήλωσε χαρούμενη η Ελένη που είχε στο πλευρό την καθηγήτριά της, η οποία μετέβη στον Βόλο για να παρευρεθεί στη χαρούμενη ημέρα της παλιάς μαθήτριάς της.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το