Τοπικά

Οριστική ρήξη Δήμου με το “δικό τους” τοπικό συμβούλιο στην Πορταριά- Καταστράφηκε ο χλωριωτής νερού

galatis

Η δημοτική αρχή του Βόλου έχασε και το τοπικό συμβούλιο Πορταριάς. Άγνωστοι κατέστρεψαν τον χλωριωτή νερού και ο δήμος καταγγέλει τους πάντες στο χωριό.

“Νέο κρούσμα ανεύθυνης, αντικοινωνικής και εγκληματικής συμπεριφοράς, από την πλευρά των γνωστών- αγνώστων που δρουν στην περιοχή της Πορταριάς, με την καταστροφή, για πέμπτη φορά, του χλωριωτή του συστήματος ύδρευσης, θέτει σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία, όπως διαπιστώθηκε από τις τελευταίες αναλύσεις που δείχνουν ακαταλληλότητα του πόσιμου νερού,.

«Μπαχαλάκηδες», μεγαλοϊδιοκτήτες – τζαμπατζήδες, που θέλουν το νερό ιδιοκτησία τους να το κατασπαταλούν, όταν άλλοι το στερούνται, και να μην πληρώνουν ούτε ένα ευρώ, και ανεύθυνοι πολιτικάντηδες που εν ονόματι της αντιπολίτευσης σπεύδουν να στηρίζουν τέτοιες απαράδεκτες ενέργειες, σε μια αγαστή «συνεργασία» προκαλούν μείζονα προβλήματα, όχι σε βάρος της ΔΕΥΑΜΒ και της Δημοτικής Αρχής, όπως ηλιθίως θεωρούν, αλλά σε βάρος των ανύποπτων πολιτών.

Από την πλευρά μας ήδη γίνονται οι διαδικασίες για αντικατάσταση του κατεστραμμένου χλωριωτή, ενώ παράλληλα καταγγέλλεται το γεγονός στις αρμόδιες αστυνομικές και εισαγγελικές αρχές για τη λήψη μέτρων.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι με τέτοιες άθλιες ενέργειες και πρακτικές δεν πρόκειται να κάμψουν τη βούληση και την αποφασιστικότητα της Δημοτικής Αρχής και της ΔΕΥΑΜΒ, να επιβάλλουν τη νομιμότητα και να επικρατήσει η λογική, που θέλουν τα καλώς εννοούμενα συμφέροντα του συνόλου της κοινωνίας να υπερτερούν, άνευ συγκρίσεων, αυτών των φτηνών και ιδιοτελών δικών τους.

Κάθε επαφή και διάλογος μαζί τους είναι πια ανέφικτος, δυστυχώς και με το τοπικό συμβούλιο Πορταριάς, που αποδεικνύεται μέρος του προβλήματος, Αν θεωρούν ότι πρέπει να κηρύξουν την «αυτονομία» και «ανεξαρτησία» της περιοχής τους, ας απευθυνθούν στην κυβέρνηση, Όσο θα παραμένουν, όμως, στο Δήμο Βόλου, είναι υποχρεωμένοι να υπακούν και να συμμορφώνονται στις νόμιμες αποφάσεις, που αποσκοπούν στην προστασία του συλλογικού συμφέροντος και της δημόσιας υγείας, χωρίς μεθοδεύσεις, εκπτώσεις και κάθε είδους συναλλαγές”

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το