Τοπικά

Online εκδήλωση με θέμα “Ηθικό εμπόριο: Καλές πρακτικές Κ.Αλ.Ο.”

Το Κέντρο Στήριξης Κ.Αλ.Ο. Μαγνησίας διοργανώνει online εκδήλωση προβολής καλών πρακτικών με τίτλο “ΗΘΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ: Καλές πρακτικές Κ.Αλ.Ο.”, την Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021, στις 19:30.

Το ηθικό, αλληλέγγυο και δίκαιο εμπόριο είναι συνυφασμένο με το προϊόν στο οποίο γίνεται το εμπόριο, με την απόδοση της αξίας και της αλληλέγγυας στήριξης προς τον παραγωγό, με μια ιδιαίτερη αναγνώριση δικαιωμάτων στον καταναλωτή, με μια ιδιαίτερη στάση απέναντι στην ίδια την εμπορική διαδικασία. Διαφάνεια. Αξιοπιστία. Κύκλος αλληλεγγύης παραγωγού και χρήστη. Και όλα αυτά μέσα στην κοινωνική και αλληλέγγυα οικονομία. Γίνεται; Ναι, γίνεται. Το πώς θα παρουσιαστεί στην εκδήλωση, μέσα από συνεταιριστικά σχήματα από όλη την Ελλάδα που δραστηριοποιούνται στο χώρο του δίκαιου και αλληλέγγυου εμπορίου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί ΔΩΡΕΑΝ μέσω ΖΟΟΜ. Δηλώστε συμμετοχή https://forms.gle/EgTFWMFPkmmvKSbE8 και θα λάβετε το link συμμετοχής στην εκδήλωση.

Ατζέντα εκδήλωσης
19.30 • Καλωσόρισμα. Κέντρο Στήριξης Κ.Αλ.Ο. Μαγνησίας (kalo-magnesia.gr)// Σταυρούλα Αλεξίου
19.45 • Συνεταιρισμός Δίκαιου και Αλληλέγγυου Εμπορίου Συν Άλλοις (synallois.org) // Ηλίας Ζιώγας
20.00 • Συλλογικότητα Εναλλακτικού και Αλληλέγγυου Εμπορίου Terra Verde Κοιν.Σ.Επ.(terraverde-chania.gr) // Αδριανός Αργυρίου
20.15 • Συνεργατικό Παντοπωλείο Εκλεκτίκ Κοιν.Σ.Επ.(eklektik.gr) // Στέλιος Καρφόπουλος
20.30 • Συζήτηση

Η λειτουργία του Κέντρου Στήριξης Κ.Αλ.Ο. Μαγνησίας πραγματοποιείται στο πλαίσιο υλοποίησης της δράσης «Κέντρα Στήριξης της Κ.ΑΛ.Ο.». Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση 2014- 2020».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το