Αθλητισμός

Ολυμπιακός Β.: Περιμένει τη στήριξη των φιλάθλων

Τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός έχει περάσει από…χίλια κύματα. Βρέθηκε αντιμέτωπος με πολλές αντιξοότητες, αλλά με πολύ κόπο αναρριχήθηκε στην δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία. Το επίτευγμα αυτό οφείλεται εν πολλοίς και στη συμπαράσταση των χιλιάδων φιλάθλων του, τους οποίους χρειάζεται να έχει δίπλα του και τη νέα σεζόν.

 Η τελευταία δεκαετία είναι αρκετά ταραχώδης για τον Ολυμπιακό. Εκεί που εκπροσωπούσε (και μάλιστα επάξια) το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη, διαλύθηκε με κυβερνητική απόφαση σε μία νύχτα. Σηκώθηκε όρθιος και «άγγιξε» την επιστροφή στη Σούπερ Λιγκ, για να διαλυθεί ξανά λόγω οικονομικών προβλημάτων στα μέσα της σεζόν 2015-16

Επανήλθε και ενώ κέρδισε στα γήπεδα την άνοδό του στη Β’ κατηγορία, ήλθε η περιβόητη αναδιάρθρωση Βασιλειάδη και τον ανάγκασε να ξαναπαίξει στο τρίτο επίπεδο (Φούτμπολ Λιγκ), πριν έρθει η καλοκαιρινή δικαίωση με την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ 2.

Ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει ότι είναι «πολύ σκληρός για να πεθάνει» και αυτό γιατί είναι συνυφασμένος με την κοινωνία του Βόλου, έχοντας από πίσω του χιλιάδες φιλάθλους που τον αγαπούν και τον στηρίζουν, σε όποια κατηγορία και αν παίζει.

Αυτή τη στήριξη χρειάζεται και φέτος, αφού θα αγωνιστεί σε μία πολύ δύσκολη κατηγορία με πολλές ιδιαιτερότητες.

Από την πλευρά της η διοίκηση της ΠΑΕ έχει βάλει πολύ προσιτές τιμές στα φετινά εισιτήρια διαρκείας θέλοντας με αυτό τον τρόπο να επιβραβεύσει τους φιλάθλους που δεν τον εγκαταλείπουν.

Τέσσερις είναι οι κατηγορίες των φετινών διαρκείας, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα πληρωμής με κάρτα. Αναλυτικά:

FANS (50 ευρώ): Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας Fans θα μπορούν να παρακολουθούν τα παιχνίδια έδρας του Ολυμπιακού Βόλου από όποια θέση επιθυμούν εκτός των αριθμημένων θέσεων.

LADIES (50 ευρώ): Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας Ladies θα μπορούν να παρακολουθούν τα παιχνίδια έδρας του Ολυμπιακού Βόλου από όποια θέση επιθυμούν εκτός των αριθμημένων θέσεων.

SILVER (100 ευρώ): Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας Silver θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν τους αγώνες έδρας του Ολυμπιακού Βόλου από συγκεκριμένη θέση, που θα είναι αριθμημένη.

GOLD (250 ευρώ): Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας Gold θα έχουν δυνατότητα να παρακολουθούν τους αγώνες έδρας του Ολυμπιακού Βόλου από συγκεκριμένη θέση, που θα είναι αριθμημένη και επιπλέον θα έχουν πρόσβαση στο πάρκινγκ του δημοτικού σταδίου της Νεάπολης.

Τα εισιτήρια διαρκείας διατίθενται από τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου (Λαχανά 38, Παλαιά Βόλου) από Δευτέρα ως Παρασκευή (09.30-14.30 και 18.00-21.00). Τηλέφωνο επικοινωνίας 24210-62220. Για την έκδοσή τους είναι απαραίτητα: Το ονοματεπώνυμο του κατόχου (το εισιτήριο είναι αυστηρά προσωπικό), διεύθυνση, αριθμός ταυτότητας, αριθμός κινητού τηλεφώνου και ΑΜΚΑ.

 

 

Share

Πρόσφατα άρθρα

Μέλη του ΣΔΥΒ εκπαιδεύτηκαν σε ΚΑΡΠΑ και χρήση εξωτερικού απινιδωτή

Εκπαίδευση Βασικής Υποστήριξης Ζωής ΚΑΡΠΑ και χρήση εξωτερικού απινιδωτή, για αντιμετώπιση πνιγμονής από ξένο σώμα…

24 Δεκεμβρίου 2023

Dixie Chicks: Σκοτώθηκε σε τροχαίο η Laura Lynch, ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος

Την τελευταία της πνοή, σε ηλικία 65 ετών, άφησε η Λόρα Λιντς (Laura Lynch). Σύμφωνα…

24 Δεκεμβρίου 2023

Βιβλία – δώρα για αγαπημένα πρόσωπα

  Έξι συνεργάτες της «Θ» προτείνουν για τις γιορτές από ένα αγαπημένο βιβλίο - δώρο.…

24 Δεκεμβρίου 2023

Στις 30 Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί το “6ο Volos Santa Run”

Η Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ,  με την υποστήριξη του Κένταυρου Βόλου, της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων…

24 Δεκεμβρίου 2023

Προσέλκυση επενδύσεων στο real estate

  Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ, πολιτικού μηχανικού - κατασκευαστή PKK Constructions Ανάπτυξη παρουσιάζει η αγορά ακινήτων…

24 Δεκεμβρίου 2023

Σε ανοδική πορεία το τμήμα στίβου της Νίκης

Σε ανοδική πορεία εξακολουθεί να βρίσκεται το τμήμα στίβου της Νίκης. Οι επιτυχίες στις διάφορες…

24 Δεκεμβρίου 2023