Τοπικά

Όλες οι εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ-παραιτήσεις-υποψηφιότητες –ο ρόλος της Ρ. Ζήση

pasok-logo

Με την παραίτηση του Σάκη Σκρίμπα ο οποίος κατευθύνθηκε στο κόμμα του Γ. Παπανδρέου άρχισε σήμερα το βράδυ η συνεδρίαση της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ, ενώ αύριο αναμένεται και η παραίτηση του Γαρύφαλλου Αντζούρη.  Στο κόμμα του Γ. Παπανδρέου ακούγεται ότι θα θέσει υποψηφιότητα και ο Γιάννης Σκαρίμπας από το Διμήνι.

Στη συνεδρίαση της Νομαρχιακής η μόνιμα, όπως αναφέρθηκε,  επαμφοτερίζουσα στάση του Β. Ζαχαρόπουλου προκάλεσε αντιδράσεις και του ζητήθηκε να ξεκαθαρίσει αν στηρίζει το ΠΑΣΟΚ ή εάν υπογείως κάνει «παιχνίδι» με άλλα κόμματα όντας μέλος της Νομαρχιακής. Το γεγονός ότι δεν ξεκαθάρισε τη στάση του προκάλεσε την αποχώρηση του μέλους του κόμματος Α. Παπατόλια.

Όποιος δεν στηρίζει το κόμμα να φύγει , ειπώθηκε χαρακτηριστικά, αλλά σύμφωνα με όσα έγινα γνωστά ο Β. Ζαχαρόπουλος δεν αντέδρασε.

Πιέσεις από την Ροδούλα Ζήση να προσχωρήσει στο κόμμα του Γ. Παπανδρέου δέχεται το μέλος της Νομαρχιακής κ. Λουφόπουλος και η στάση της πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ καταγγέλθηκε ανοιχτά, ενώ αρνήθηκε να είναι υποψήφια βουλευτής κ. Σούλα Μπαρτζιώκα, η οποία ωστόσο στηρίζει το συγκεκριμένο χώρο.

Ο κ. Λουφόπουλος αναμένεται να είναι υποψήφιος εάν το κόμμα δεν κλείνει ψηφοδέλτιο. Επίσης υποψήφιος εκτός από τον Γιάννη Αναστασίου αναμένεται να είναι ο κ. Κοφινάς από τη Σκιάθο και ο κ. Σακόππουλος από την κίνηση Λοβέρδου.

Διευρυμένη Νομαρχιακή αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Τρίτη με τη συμμετοχή του Νίκου Σαλαγιάννη.

Επίσης πριν από λίγο αποφασίστηκε να μην γίνει δεκτή καμία «ενόχληση» από την ίδια ή άλλο πολιτικό πρόσωπο για συμμετοχή της Τ. Τσαλίκη στο ψηφοδέλτιο, μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν  στο Ποτάμι για τη συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο του Σ. Θεοδωράκη. Θα κατατεθεί και γραπτό κείμενο στη Χαριλάου Τρικούπη.

 

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το