Τοπικά

Όλα τα συνδικάτα της Μαγνησίας δίπλα στους απεργούς του ΟΤΕ – Για πρώτη φορά μετά από χρόνια “μαζί” Εργατικό Κέντρο και ΠΑΜΕ

Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια όλα τα συνδικάτα του Νομού Μαγνησίας βρέθηκαν μαζί στον ίδιο αγώνα, με ίδια αιτήματα, χωρίς διασπάσεις. Η  απεργιακή συγκέντρωση έξω από τον ΟΤΕ έφερε «δίπλα -δίπλα» Εργατικό Κέντρο και ΠΑΜΕ στη στήριξη του μεγαλύτερου συνδικάτου που υπάρχει σήμερα στη χώρα. Στη συγκέντρωση για τη στήριξη των απεργών μετείχαν όλοι οι εκπρόσωποι των συνδικάτων, οι βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ, αλλά και στελέχη της ΝΔ από τον συνδικαλιστικό τομέα.

Οι συνδικαλιστές του ΟΤΕ κ.κ. Ασπρούδης και Καλτσάς δήλωσαν πως οι  εργαζόμενοι που δουλεύουν με μισθούς φιλοδωρήματα δεν θα υποχωρήσουν και αναφέρθηκαν στις «σκληρές» ημέρες της απεργίας, η οποία ξεκίνησε 21 Δεκεμβρίου, παραμονές Χριστουγέννων.Ο  συνδικαλιστής κ. Ασπρούδης, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι με στάσεις εργασίας οι κινητοποιήσεις συνεχίζονται. Φωνάζουμε για προσλήψεις και μισθούς αξιοπρέπειας», είπε. Οι απεργοί στις 13 του μήνα θα επιστρέψουν στη δουλειά τους και 12 – 3μ.μ. θα έχουν  στάση εργασίας τη Δευτέρα. «Είμαστε ανοιχτοί στο διάλογο, ωστόσο η Διοίκηση απαντά με απειλές, απολύσεις και συλλήψεις. Ο πλούτος που έφτιαξε ο ελληνικός λαός πάει στη Γερμανία. Ζητάμε προσλήψεις και φθηνότερες υπηρεσίες προς τους πολίτες. Σε μια επιχείρηση με εκρηκτικά κέρδη και παραγωγικότητα, οι εργαζόμενοι χάνουν θέσεις, δικαιώματα και μισθούς», τόνισε.

Στη συγκέντρωση οι εκπρόσωποι του ΕΚΒ και του ΠΑΜΕ κ.κ. Βασιλείου και Στεργίου εξέφρασαν την στήριξη όλων στον αγώνα των εργαζομένων στον ΟΤΕ.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το