Τοπικά

Οικονομοτεχνική μελέτη για τη βιωσιμότητα της ΔΕΥΑΜΒ -Προσωρινός γενικός διευθυντής ο Δ. Κουτσιφέλης

Η δημοτική αρχή του Βόλου κατ΄επανάληψη έχει εκφράσει τη θέση της για “λουκέτο” στη ΔΕΥΑΜΒ και σήμερα στο διοικητικό συμβούλιο της Επιχείρησης αποφάσισε να προχωρήσει σε απ΄ευθείας ανάθεση για οικονομοτεχνική μελέτη βιωσιμότητας. Την απόφαση της δημοτικής αρχής καταψήφισε ο εκπρόσωπος του Συλλόγου Εργαζομένων Δ. Τιλελής ο οποίος υποστήριξε πως η ίδια η δημοτική αρχή παρουσίασε ισολογισμό και απολογισμό του 2018 με 3,8 εκ ευρώ κερδοφορία. Ο Α. Μπέος δήλωσε πως δεν υπάρχει κερδοφορία γιατί χρήματα παίρνει και η ΕΡΓΗΛ και 6,5 εκατομμύρια ευρώ πρέπει να επιστραφούν με δικαστικές αποφάσεις στους εργαζόμενους. “Τον κ..ο σας να χτυπάτε μελέτη θα γίνει” είπε ο Α. Μπέος, προδικάζοντας το αποτέλεσμά της με τον εκπρόσωπο των εργαζομένων να αναρωτιέται για ποιον λόγο η δημοτική αρχή εμφανίζει επίσημη κερδοφορία στη ΔΕΥΑΜΒ σύμφωνα με τα οικονομικά στοιχεία και ο δήμαρχος, υποστηρίζει το αντίθετο.

Στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο αποφασίστηκε να αναλάβει προσωρινός γενικός διευθυντής της Επιχείρησης ο μηχανικός Δ. Κουτσιφέλης, ο οποίος βρέθηκε κατ΄επανάληψη στο στόχαστρο των επιθέσεων του Α. Μπέου, ενώ ο ίδιος είχε καταθέσει μήνυση και κατά του Α. Γαλάτη υποστηρίζοντας πως η δημοτική αρχή ήθελε την απόλυσή του.Ο Δ. Κουτσιφέλης είχε χαρακτηριστεί μεταξύ άλλων ανεπιθύμητο πρόσωπο στη ΔΕΥΑΜΒ και στο διοικητικό της συμβούλιο, όταν εκπροσωπούσε τους εργαζόμενους, ενώ π Α. Μπέος τόνιζε πως δεν πρέπει να έχει καμία ενημέρωση για το θέμα της ΕΡΓΗΛ.

Η Διοίκηση της ΔΕΥΑΜΒ είχε απολύσει τον Δ. Κουτσιφέλη για πειθαρχικά παραπτώματα και ο ίδιος είχε δικαιωθεί από τη δικαιοσύνη, τον Ιανουάριο του 2017.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το