Τοπικά

Οι Κρητικοί αγκάλιασαν τον Γιώργο Ξηραδάκη – Συνεχίζει τις περιοδείες του ο Βολιώτης υποψήφιος ευρωβουλευτής

Με ιδιαίτερη θέρμη υποδέχθηκαν οι Κρητικοί τον Βολιώτη υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ Γιώργο Ξηραδάκη, που συνόδευσε στην μεγαλόνησο το περασμένο Σάββατο τον πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη.
Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ επισήμανε μεταξύ άλλων πως είναι σε θέση να εκπροσωπήσει τα συμφέροντα της Ελλάδας στο Ευρωκοινοβούλιο, με σκοπό να συμβάλλει στην πραγματική αλλαγή πορείας της ελληνικής οικονομίας και τη δημιουργία θέσεων εργασίας μέσω της ανάπτυξης των επενδύσεων, χρησιμοποιώντας τις γνώσεις του και τη διεθνή του εμπειρία. Ο Γ. Ξηραδάκης έγινε δεκτός με ιδιαίτερη εγκαρδιότητα και από την Ντόρα Μπακογιάννη, ενώ μιλώντας προς τους πολίτες στην διάρκεια της περιοδείας του, επανέλαβε την βούλησή του να αγωνιστεί με όλες του τις δυνάμεις και στο ευρωκοινοβούλιο για την Ελλάδα.

Την Κυριακή ο Βολιώτης υποψήφιος ευρωβουλευτής περιόδευσε στην Πελοπόννησο, ενώ την Παρασκευή επισκέφθηκε την ΕΥΔΑΠ στον Ωρωπό Αττικής, όπου και μίλησε προς τους εργαζόμενους και τα στελέχη της επιχείρησης και μοιράστηκε μαζί τους το όραμά του για την εκπροσώπηση της ελληνικής θαλάσσιας Οικονομίας και Ναυτιλίας στο Ευρωκοινοβούλιο.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο κ. Ξηραδάκης μετέβη στους Αγ. Ανάργυρους Αττικής, όπου και συναντήθηκε με στελέχη της ΔΗΜ.Τ.Ο Αγίων Αναργύρων – Καματερού. Αργότερα το βράδυ παρευρέθηκε σε εκδήλωση του υποψήφιου περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη στο Κολωνάκι, προς τιμήν των υποψήφιων ευρωβουλευτών της ΝΔ.

Την Δευτέρα ο Γιώργος Ξηραδάκης βρέθηκε στον Πειραιά, όπου και συναντήθηκε με τον Mητροπολίτη κ. Σεραφείμ. Ο κ. Ξηραδάκης εξέφρασε προς τον κ. Σεραφείμ την επιθυμία του για την εκπροσώπηση της θαλάσσιας οικονομίας και ναυτιλίας στο Ευρωκοινοβούλιο και έλαβε την ευλογία του.
Αργότερα την ίδια ημέρα ο Βολιώτης υποψήφιος ευρωβουλευτής πραγματοποίησε την προγραμματισμένη ομιλία του, στο POLITIA TENNIS CLUB στην Κηφισιά, παρουσία του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου Αυλήτη Βαγγέλη, του Δημάρχου Γιώργου Θωμάκου, της υποψήφιας Βουλευτή Νίκης Κεραμέως και άλλων εκπροσώπων φορέων της Κηφισιάς, της Ν. Ερυθραίας και της Εκάλης, καθώς επίσης και πλήθους γνωστών και φίλων.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το