Τοπικά

«Όχι» στις βάσεις του ΝΑΤΟ από τον Δημοκρατικό Σύλλογο Γυναικών

Να μη δοθούν βάσεις, λιμάνια, αεροδρόμια και άλλες υποδομές της χώρας για την ανάπτυξη δραστηριοτήτων του ΝΑΤΟ, ζητεί ο Δημοκρατικός Σύλλογος Γυναικών Μαγνησίας, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή του:

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στη ρότα των κυβερνήσεων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ υπηρετεί με συνέπεια την πολιτική βαθύτερης εμπλοκής της χώρας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και στις ΝΑΤΟϊκές επεμβάσεις.

Σήμερα, όχι απλά μετατρέπει τη χώρα σε μια απέραντη αμερικανοΝΑΤΟική βάση, αλλά πρωτοστατεί για την ενσωμάτωση κι άλλων χωρών στο ΝΑΤΟ, όπως της ΠΓΔΜ, προωθώντας ιμπεριαλιστικές διευθετήσεις στην περιοχή με το πιστόλι στον κρόταφο των λαών. Σήμερα βαφτίζει τα πολεμοκάπηλα σχέδια στα οποία πρωτοστατεί «σταθερότητα» και «ασφάλεια», αφού έτσι εξασφαλίζεται «πεδίο ελεύθερο» για τις μπίζνες των μονοπωλιακών ομίλων.

Ο Δημοκρατικός Σύλλογος Γυναικών καλεί τις γυναίκες των λαϊκών οικογενειών να αντιπαλέψουν αποφασιστικά τα επικίνδυνα σχέδια ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ που εγκυμονούν πολέμους απειλώντας τον λαό μας, τους γειτονικούς λαούς αλλά και τους λαούς όλου του κόσμου

Παλεύουμε για:
– Να μη δοθούν βάσεις, λιμάνια, αεροδρόμια και άλλες υποδομές στη χώρα μας προκειμένου να γίνουν εφαλτήρια ιμπεριαλιστικών επιθέσεων.
– Να κλείσει τώρα η βάση της Σούδας και όλες οι Νατοϊκές βάσεις στη χώρα μας.
– Έξω το ΝΑΤΟ από το Αιγαίο
– Καμιά συμμετοχή των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων σε αποστολές / επεμβάσεις εκτός των συνόρων της χώρας μας
– Να γυρίσουν πίσω όλα τα στρατευμένα σώματα που βρίσκονται σε αποστολές ΝΑΤΟ/ΕΕ
-Αλληλεγγύη σε όλους τους λαούς που αγωνίζονται και απειλούνται από τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς όπου γής.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το