Πολιτισμός

O ζωγράφος Μάρκος Καμπάνης εκθέτει για πρώτη φορά στον Βόλο

Συνεχίζεται η διπλή αναδρομική έκθεση ζωγραφικής του Μάρκου Καμπάνη στο Κέντρο Τέχνης «Τζιόρτζιο Ντε Κίρικο» με θέμα «Ζωγραφική στο Άγιον Όρος» και στον Χώρο Τέχνης «δ.» με θέμα «Το Μουσείο των Δέντρων» και «365».
Την έκθεση συνδιοργανώνουν η «Μαγνήτων Κιβωτός» και ο Χώρος Τέχνης «δ.», με την ευγενική υποστήριξη της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. του Δήμου Βόλου.
Η «Μαγνήτων Κιβωτός», πιστή στην αρχή της συνεργασίας και της συνέργειας με φορείς του Πολιτισμού και της Τέχνης, συνεχίζει, μετά τη «Ναυτική Εβδομάδα στον Βόλο 2018», τη συνεργασία με τον μοναδικό αξιόλογο ιδιωτικό Χώρο Τέχνης «δ.» της πόλης και μάλιστα την επεκτείνει.
Η διάρκεια των εκθέσεων και στους δύο χώρους είναι έως 7 Νοεμβρίου. Ώρες λειτουργίας: Κέντρο Τέχνης «Τζιόρτζιο Ντε Κίρικο», Τρίτη έως Παρασκευή, 10.00 έως 13.00 και 18.00 έως 21.00, Χώρος Τέχνης «δ.», Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, 11.00 έως 14.00 και 18.00 έως 21.00.
O ζωγράφος Μάρκος Καμπάνης εκθέτει για πρώτη φορά στην πόλη του Βόλου σε μια σπονδυλωτή αναδρομική έκθεση. Πρόκειται για έργα του καλλιτέχνη, τα οποία έχουν παρουσιαστεί σε τρεις διαφορετικές παλαιότερες εκθέσεις του.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το