Ελλάδα

Ο Θεοχάρης απαντά σε Τσίπρα και καρφώνει Σαββαϊδου

Θεοχάρης

Για επιλογές με βάση κομματικά κριτήρια κατηγόρησε τόσο την κυβέρνηση όσο και την διάδοχό του στην Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, Κατερίνα Σαββαϊδου ο βουλευτής του Ποταμιού και πρώην ΓΓΔΕ Χάρης Θεοχάρης. 

Στην ώρα του πρωθυπουργού, ο Αλέξης Τσίπρας, αναφέρθηκεπροσωπικά στον κ. Θεοχάρη,  κατηγορώντας τον ότι έπαιρνε email από τους δανειστές για να διορίσει εφοριακούς.

Ο Θεοχάρης υπογράμμισε ότι ο κύριος λόγος που έφυγε από την ΓΓΔΕ ήταν «η ξεροκεφαλιά μου και η εμμονή μου να μην υποκύπτω σε πιέσεις και ρουσφέτια, κάτι που δημιούργησε τριβές με το Μέγαρο Μαξίμου».

«Αντίθετα», συνέχισε ο βουλευτής, «εσείς στήνετε όλες τις διαδικασίες στο μιλητό… Κατά τύχη δηλαδή βγήκε η ποσόστωση 11 Σύριζα-2 ΑΝΕΛ στους διορισμούς περιφερειακών διευθυντών στην εκπαίδευση».

«Και ένας άλλος λόγος που οδήγησε στο να φύγω. Η διάδοχός μου στη ΓΓΔΕ, αυτή που και εσείς κρατάτε, ενώ έχετε αλλάξει τους πάντες συμπεριλαμβανομένων των Ανεξάρτητων Αρχών, έκανε με κομματικά κριτήρια και ποσοστώσεις τις τοποθετήσεις των Γενικών Δ/ντων, και μάλιστα εν κρυπτώ το Δεκαπενταύγουστο, και τους περιφερειακούς διευθυντές στις εφορίες», υπογράμμισε ο βουλευτής του Ποταμιού.

Πηγή:thetoc.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το