Αθλητισμός

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Μαγνησίας θα τιμήσει τον Γ. Βασιλακόπουλο

Επετειακή εκδήλωση για τη συμπλήρωση 40 χρόνων από την ίδρυσή του, κατά τη διάρκεια της οποία θα γίνει και η κοπή της πίτας, διοργανώνει ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Μαγνησίας, την Δευτέρα 05 Μαρτίου και ώρα 19:00, στο ξενοδοχείο ΄΄VALIS RESORT΄΄ Άγριάς Βόλου.
Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί και θα τιμηθεί από τον Σύνδεσμο ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης κ. Βασιλακόπουλος Γεώργιος, για την μεγάλη του προσφορά στην Ελληνική Καλαθοσφαίριση και τον Ελληνικό Αθλητισμό γενικότερα.
Παράλληλα στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την συμπλήρωση των 40 χρόνων από την ίδρυση του ΣΔΚΜ, θα τιμηθούν όλοι οι διατελέσαντες πρόεδροι στην ιστορία του ΣΔΚΜ, ο Νίκος Χαριτάκης, ο αείμνηστος Γιώργος Κακουλίδης, ο Σταύρος Βαφειάδης, ο Κώστας Πολυχρόνου, ο Κώστας Κορομηλάς (πρώην Διεθνής διαιτητής, Εθνικός καθηγητής διαιτησίας FIBA και μέλος της ΚΕΔ/ΕΟΚ), ο Στέλιος Τζαφλέρης, ο Χρήστος Μαστραφτσής (πρώην Διεθνής διαιτητής), ο Αχιλλέας Τσιργούλας, ο Γιάννης Σακελλαρίου, ο Γιώργος Μηναρετζόπουλος και ο Χάρης Καρακατσούνης (νυν Διεθνής διαιτητής).
Επίσης θα τιμηθούν οι χορηγοί του Συνδέσμου για την προσφορά της αμέριστης οικονομικής βοήθειας και στήριξης που παρέχουν.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Τέμπη:Με επιτυχία επέμβαση στον 21χρονο Γεράσιμο – Ιάσονα στη Βοστώνη Αχτίδες ελπίδας για τον 21χρονο Γεράσιμο – Ιάσονα Γεωργιάδη, καθώς ολοκληρώθηκε με επιτυχία τις προηγούμενες ημέρες, η πρώτη από μία σειρά επεμβάσεων, στις οποίες θα υποβληθεί στο εξειδικευμένο κέντρο αποκατάστασης στο οποίο νοσηλεύεται. Ο Γεράσιμος είναι ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού της μοιραίας αμαξοστοιχίας των Τεμπών, που συγκρούστηκε με την εμπορική το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου στα Τέμπη. Μέσα Νοεμβρίου, διακομίσθηκε με ειδική πτήση από την 110 πτέρυγα μάχης στη Βοστώνη των ΗΠΑ, προκειμένου να υποβληθεί σε σειρά χειρουργικών επεμβάσεων. Η πρώτη επέμβαση στο κεφάλι, πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες και σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Θ», στέφθηκε με επιτυχία. Στο πλευρό του έχει την οικογένειά του, καθώς και μία ομάδα εξειδικευμένου ιατρικού προσωπικού. Στόχος είναι να λάβει ειδική θεραπεία, προκειμένου να καταφέρει να επανέλθει και να επιστρέψει νικητής στην πατρίδα του και στην πόλη του.

Αχτίδες ελπίδας για τον 21χρονο Γεράσιμο - Ιάσονα Γεωργιάδη, καθώς ολοκληρώθηκε με επιτυχία τις προηγούμενες…

24 Δεκεμβρίου 2023

Ο ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ ΙΓΝΑΤΙΟΣ ΣΕ 60’’ – ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

Παρακολουθήστε το σύντομο βιντεάκι που ετοίμασε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού, κ.Ιγνάτιος, για την…

24 Δεκεμβρίου 2023

Νεαρός έσπασε τζαμαρία τσιπουράδικου

Νεαρός υπό την επήρεια αλκοόλ , έσπασε τζαμαρία τσιπουράδικου στην οδό Ιάσωνος στις 3:00 το…

24 Δεκεμβρίου 2023

Ποιοι είναι οι πιο πλούσιοι άνθρωποι του κόσμου για το 2023; Ζαλίζουν οι περιουσίες τους

Το 2023 σημοτοδοτήθηκε και από την παγκόσμια οικονομική κρίση, από την οποία επλήγησαν εκατομμύρια πολίτες…

23 Δεκεμβρίου 2023

Συναγερμός για την εξαφάνιση 52χρονης

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για την εξαφάνιση Σταυρούλας Γκουγκουλιά από την περιοχή της Κυψέλης,…

23 Δεκεμβρίου 2023

Έγκλημα στα Καλύβια: Δεν μπορώ να διαχειριστώ αυτό που συνέβη, λέει η μητέρα του 16χρονου

Προθεσμία για το πρωί της Τετάρτης προκειμένου να απολογηθεί ζήτησε και έλαβε από τον Ανακριτή…

23 Δεκεμβρίου 2023