Αθλητισμός

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Μαγνησίας θα τιμήσει τον Γ. Βασιλακόπουλο

Επετειακή εκδήλωση για τη συμπλήρωση 40 χρόνων από την ίδρυσή του, κατά τη διάρκεια της οποία θα γίνει και η κοπή της πίτας, διοργανώνει ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Μαγνησίας, την Δευτέρα 05 Μαρτίου και ώρα 19:00, στο ξενοδοχείο ΄΄VALIS RESORT΄΄ Άγριάς Βόλου.
Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί και θα τιμηθεί από τον Σύνδεσμο ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης κ. Βασιλακόπουλος Γεώργιος, για την μεγάλη του προσφορά στην Ελληνική Καλαθοσφαίριση και τον Ελληνικό Αθλητισμό γενικότερα.
Παράλληλα στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την συμπλήρωση των 40 χρόνων από την ίδρυση του ΣΔΚΜ, θα τιμηθούν όλοι οι διατελέσαντες πρόεδροι στην ιστορία του ΣΔΚΜ, ο Νίκος Χαριτάκης, ο αείμνηστος Γιώργος Κακουλίδης, ο Σταύρος Βαφειάδης, ο Κώστας Πολυχρόνου, ο Κώστας Κορομηλάς (πρώην Διεθνής διαιτητής, Εθνικός καθηγητής διαιτησίας FIBA και μέλος της ΚΕΔ/ΕΟΚ), ο Στέλιος Τζαφλέρης, ο Χρήστος Μαστραφτσής (πρώην Διεθνής διαιτητής), ο Αχιλλέας Τσιργούλας, ο Γιάννης Σακελλαρίου, ο Γιώργος Μηναρετζόπουλος και ο Χάρης Καρακατσούνης (νυν Διεθνής διαιτητής).
Επίσης θα τιμηθούν οι χορηγοί του Συνδέσμου για την προσφορά της αμέριστης οικονομικής βοήθειας και στήριξης που παρέχουν.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το