Καταναλωτές και επαγγελματίες του κλάδου εστίασης, σεφ, σπουδαστές μαγειρικής, γονείς και κηδεμόνες, παρακολούθησαν τις ενημερωτικές εκδηλώσεις που υλοποίησε στη Λάρισα η Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Enterprise Greece, στο πλαίσιο προγράμματος που χρηματοδοτείται από την ΕΕ και το επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αλιείας 2007.
Στις εκδηλώσεις αυτές, οι οποίες εντάσσονται στο πλαίσιο της δράσης “Ψάρια μεγαλωμένα με φροντίδα”, συμμετείχε ο αναγνωρισμένος Έλληνας σεφ Λευτέρης Λαζάρου, ο οποίος μίλησε σε γονείς μαθητών, όπως επίσης σε επαγγελματίες της εστίασης και σεφ, για τη σημασία των ευρύαλων μεσογειακών ειδών (τσιπούρα – λαβράκι ιχθυοκαλλιέργειας) στο πλαίσιο μίας ισορροπημένης και υγιεινής διατροφής για μικρούς και μεγάλους και μαγείρεψε μαζί τους …ψάρια μεγαλωμένα με φροντίδα.
Τρεις Παλαιστίνιοι φοιτητές που σπουδάζουν σε αμερικανικά κολέγια πυροβολήθηκαν τη νύχτα του Σαββάτου στο Μπέρλινγκτον…
Ο Carmel Idan, παππούς της 4χρονης ομήρου Avigail Idan, η οποία ήταν στην τρίτη ομάδα…
Όπως ανακοίνωσε ο ισραηλινός στρατός, στο πλαίσιο της τρίτης μέρας απελευθέρωσης ομήρων από τη Χαμάς…
Καμία δικαίωση δεν έχει νιώσει η οικογένεια της Γαρυφαλλιάς Ψαρράκου, που δολοφονήθηκε το 2021 στη…
Ιδιαίτερα τυχερός στάθηκε ένας θαυμαστής του Τράβις Σκοτ, αφού είχε την ευκαιρία να βρεθεί μαζί…
Ένα πάρτι ξεχωριστό από τα άλλα έγινε χθες το Σάββατο το βράδυ σε νυχτερινό μαγαζί-κέντρο…