Πολιτισμός

Ο ράπερ Βέβηλος δίνει ραντεβού στον Βόλο

Μετά τη διπλή sold out συναυλία «Νεκρή Ζώνη ΙΙ» του Βέβηλου σε Fuzz και Κύτταρο, ο ράπερ από το θρυλικό συγκρότημα «Βαβυλώνα» δίνει την ευκαιρία στο κοινό του Βόλου να συμπορευτούν στο επίγειο ταξίδι των ατελείωτων ραπς και σκοτεινών στίχων του, σε μυστική τοποθεσία της πόλης.
Για τον ακριβή χώρο της συναυλίας οι κάτοχοι των εισιτηρίων θα ενημερώνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα μέσω SMS, μπαίνοντας έτσι στον κύκλο της αναζήτησης, που θα οδηγήσει φίλους και ακροατές σε μία νύχτα στη νεκρή ζώνη, που θα μείνει χαραγμένη στις μνήμες τους.
Όπως λέει και ο ίδιος, θα επιστρέψει «σαν φάντασμα απ’ το παρελθόν ντυμένο με αναμνήσεις» για να μοιραστεί μια μοναδική νύχτα με το κοινό του. Η «Νεκρή Ζώνη ΙΙ», είναι το τελευταίο κεφάλαιο πριν από το νέο του δίσκο «Το Βιβλίο των Σκιών». Την ημέρα της συναυλίας οι πόρτες θα ανοίξουν στις 20.00. Τα πρώτα εισιτήρια (early birds) είναι στην τιμή των 10€, ενώ στη συνέχεια κοστίζουν 12€.

Λίγα λόγια για τον Βέβηλο: Δραστήριος και δυναμικός, μέλος των θρυλικών «Βαβυλώνα», ο Βέβηλος εξακολουθεί να μας συστήνεται μέσα από τον λόγο του υποστηρίζοντας με αυτόν και τη ζωή του. Αναζητώντας συνεχώς την κάθαρση, επιστρέφει στη σκηνή για να καθηλώσει και να προβληματίσει τους θεατές για ακόμη μια φορά. Μετά το τελευταίο του project «Το Βιβλίο Των Τεσσάρων Στοιχειών», ο Βέβηλος επέστρεψε με τα singles «Καθρέφτης» και «Αχέροντας», από τον επερχόμενο δίσκο του, πιο ώριμος και πιο ανατριχιαστικός από ποτέ. Ο μεστός του λόγος, οι εκρηκτικές συναυλίες του, η διακριτική, αλλά δυναμική παρουσία του και η στιβαρή ερμηνεία του, είναι αυτά που κατέκτησαν μέσα στα χρόνια την εμπιστοσύνη των ακροατών του.
Με μια ματιά: Συναυλία: Βέβηλος «Νεκρή Ζώνη ΙΙ», τοποθεσία: Άγνωστη – Βόλος, ημερομηνία: Σάββατο 18 Μαρτίου, ώρα έναρξης: 21.00, τιμές εισιτηρίων: Early Birds: 10€, προπώληση: 12€, link για αγορά εισιτηρίων: https://cometogether.live/event/204/, σημεία προπώλησης εισιτηρίων: Κεχαΐδης ΑΕ Μουσική Ήχος Φωτισμός (Κουταρέλια 29), Illusion St.Wear (Τάκη Οικονομάκη με Γκλαβάνη).

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το