Παραπολιτικά

Ο Α. Μπέος για τον Ολυμπιακό και τον δημοτικό εργολάβο

Όλα τα μεγάλα σκάνδαλα, όλες οι μεγάλες ανοιχτές πληγές του δήμου Βόλου, όλες οι εργολαβίες που εξετάζονται από τη δικαιοσύνη, έχουν αναφορά σε ένα πρόσωπο, σε έναν εργολάβο και το όνομά του αναφέρεται και στο πόρισμα του Μουσείου της Πόλης, έργο που αποτέλεσε “πλυντήριο” χρήματος με πλαστά τιμολόγια και ανύπαρκτες εταιρείες.
Μόνο ο δήμαρχος Βόλου δεν θέλησε σήμερα να αναφερθεί στο όνομά του εργολάβου. Ίσως γιατί είναι συχνός επισκέπτης στο δημαρχείο…
Μάλιστα ο δήμαρχος σήμερα θέλησε να υποβαθμίσει και όσα έχουν καταγραφεί στη συλλογική συνείδηση της πόλης, αλλά ακόμα κανείς με στοιχεία δεν έχει αποδείξει. Ότι δηλαδή, επί δημαρχίας των κ.κ. Κ. Μήτρου και Α. Βούλγαρη, ο συγκεκριμένος εργολάβος – ο δημοτικός εργολάβος – υλοποιούσε όλα τα έργα για να υπάρχει βοήθεια και στον Ολυμπιακό, όπου ήταν μεγαλομέτοχος.
Ο δήμαρχος που ανέλαβε τον Ολυμπιακό το 2008 από τον Θεόφιλο Βασιλειάδη, ρωτήθηκε ανοιχτά σήμερα στη συνέντευξη για το ζήτημα και δήλωσε ότι δεν έχει πτυχίο μαντικής για να γνωρίζει αν ίσχυε η συγκεκριμένη…διαδρομή του χρήματος.
Εκτίμησε ότι τα έργα δεν θα βοηθούσαν μια ομάδα που αγωνιστικά θύμιζε…τσαντίρ μαχαλά και ήταν χρεοκοπημένη, όταν ο ίδιος την ανέλαβε,
Μέσω της συγκεκριμένης εκτίμησης θέλησε να υποβαθμίσει τις υποψίες.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το