Ελλάδα

Ο Λεβέντης απαντά στο Μαξίμου: Δεν με έβαλε η διαπλοκή να προτείνω οικουμενική

leventis708_9

Την δική του απάντηση έδωσε ο Βασίλης Λεβέντης στα όσα υποστήριξαν κύκλοι του μεγάρου Μαξίμου σχετικά με την σύσκεψη αρχηγών.

Από την Ενωση Κεντρώων αντέδρασαν έντονα στα σχόλια του Μαξίμου που «έφτασε στο σημείο να αναφέρει ότι η πρόταση του Βασίλη Λεβέντη για συγκρότηση Οικουμενικής Κυβέρνησης έγινε καθ’ υπόδειξη της διαπλοκής».

Όπως διευκρίνισε το κόμμα του Β. Λεβέντη «η Ένωση Κεντρώων την πρόταση αυτή για συγκρότηση Οικουμενικής Κυβέρνησης την έχει κάνει από πολύ παλαιότερα. Συγκεκριμένα και το 2009 ζητήσαμε Κυβέρνηση Οικουμενική τεχνοκρατών που όμως δεν μας άκουσε ο Γιώργος Παπανδρέου. Επίσης από τον Αντώνη Σαμαρά ζητήσαμε επίμονα τον σχηματισμό Οικουμενικής Κυβέρνησης τεχνοκρατών και δεν μας άκουσε ούτε αυτός. Το ίδιο ζητήσαμε τώρα και από τον Αλέξη Τσίπρα και το ζητάμε για να αυξηθεί το διεθνές κύρος της Ελλάδας και ευνοούμενος ο πολιτικός κόσμος να βρει βιώσιμες και φιλοευρωπαϊκές λύσεις υπέρ του απλού λαού».

Η Ένωση Κεντρώων σημειώνει πως «η ιδεολογία της Ένωσης Κεντρώων είναι υπέρ της συναίνεσης και του σχηματισμού Οικουμενικής Κυβέρνησης και η αγωνία μας για την χώρα μας ωθεί προς αυτή την πρόταση». Και καταλήγοντας αναφέρει: «Τώρα κατά πόσον η διαπλοκή αγαπάει τον Βασίλη Λεβέντη το φανερώνει το γεγονός ότι 30 χρόνια το μιντιακό σύστημα τον είχε στο περιθώριο».

Πηγή www.iefimerida.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το