Ελλάδα

Ο Κώστας Ήσυχος στο στρατό μαζί με τους νεοσύλλεκτους

Ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας «κατατάχθηκε» μαζί με νεοσύλλεκτους στο κέντρο Εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων στον Αυλώνα και τους ακολούθησε σε όλα τα βήματα


Όπως είπε χαρακτηριστικά απευθυνόμενος στους νεοσύλλεκτους, «έχουμε χρέος ως νέα πολιτική ηγεσία να προχωρήσουμε σε μια βαθιά τομή και ρήξη με αυτή τη λογική. Από την πρώτη μέρα ξηλώσαμε, κυριολεκτικά, 44 υπολογιστές και 16 άτομα που δουλεύανε για αυτό το σκοπό επί δεκαετίες».
Ανακοίνωσε, επίσης, ότι θα υπάρξουν παρεμβάσεις στο θέμα της ένδυσης των στρατεύσιμων τυις οποίες, όπως είπε, «πρέπει να τις καλύψετε εσείς αγοράζοντας από τον οικογενειακό σας προϋπολογισμό, πχ  περισσότερες κάλτσες και περισσότερα εσώρουχα».

Ο κ. Ήσυχος παρακολούθησε όλη τη διαδικασία κατάταξης των νεοσύλλεκτων, συνομίλησε μαζί τους και με τους γονείς τους, τους οποίους κάλεσε  να «καταταγούν» κι αυτοί, δηλαδή  να συστρατευθούν στην εκστρατεία για κατάργηση του ρουσφετιού.
«Σας θέλουμε, τόνισε, αρωγούς σε αυτή την προσπάθεια, να καταταγείτε στον πόλεμο κατά του βύσματος» είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή:iefimerida.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το