Τοπικά

Ο γιος γνωστού Λαρισαίου δημοσιογράφου μπήκε στο βιβλίο Γκίνες – Περιγράφει την αξέχαστη εμπειρία του (φωτο)

Είναι γυμναστής και είχε την ευκαιρία να βιώσει μια σπουδαία εμπειρία συμμετέχοντας σε ένα μεγάλο event στην Αθήνα χάρη στο οποίο κατάφερε μαζί με άλλους 421 συναθλητές του να μπει στο βιβλίο Γκίνες.

Ο λόγος για τον Βύρωνα Κέλλα, γιο του γνωστού Λαρισαίου δημοσιογράφου -εξειδικευμένου στο αθλητικό ρεπορτάζ- της «Ελευθερίας» Σωτήρη Κέλλα. Ο 23χρονος Βύρων, πτυχιούχος των ΤΕΦΑΑ Τρικάλων, γράφτηκε στο βιβλίο Γκίνες μαζί με τους υπόλοιπους γυμναστές, καθώς συμμετείχε σε ειδικό πρόγραμμα ασκήσεων με TRX που έλαβε χώρα στο OAKA. Ήταν ένα παγκοσμίου κλάσης Fitness Event, αποδίδοντάς του το χαρακτηρισμό «THE LARGEST TRX SUMMIT YET», το παγκοσμίου φήμης TRX GLOBAL SUMMIT 2024, στο κλειστό γήπεδο Μπάσκετ του ΟΑΚΑ.

Η φετινή διοργάνωση, θα μείνει αξέχαστη για κάτι που θα έχει άμεσο αντίκτυπο στην παγκόσμια κοινότητα του Fitness, εξαιτίας του τεράστιου εγχειρήματος με στόχο την επίτευξη του Παγκοσμίου ρεκόρ Guinness, ως τη μεγαλύτερη αθλητική εκδήλωση άσκησης με ιμάντες! Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο 24/2, στις 12:15 μ.μ, επίσημη επιτροπή από τον οργανισμό Guinness World Records Guinness World Records, επέβλεψε και επαλήθευσε την επίτευξη του στόχου, και το THE LARGEST TRX SUMMIT YET καταχωρήθηκε στο βιβλίο Guinness! Η ετήσια αυτή εκδήλωση, αποτέλεσε ένα κομβικό γεγονός που απευθύνεται και συγκεντρώνει, διεθνούς κλάσης γυμναστές και personal trainers.

«Ήταν ένα διήμερο event που αποτέλεσε μια αξέχαστη εμπειρία», θα μας πει ο νεαρός γυμναστής για να συμπληρώσει: «Καταφέραμε να σπάσουμε το ρεκόρ. Κάναμε προπόνηση 9 συνεχόμενες ώρες για δύο μέρες με τους καλύτερους γυμναστές του κόσμου στο συγκεκριμένο είδος, ανάμεσά τους και ο εμπνευστής και δημιουργός του TRX, Randy Hetrick. Οι εν λόγω γυμναστές διεθνούς επιπέδου εφάρμοσαν πάνω μας την προπόνησή τους η οποία ήταν πολύ δύσκολη και επίπονη. Όμως η εμπειρία ήταν πρωτόγνωρη και τρομερή και το event ένα από τα καλύτερα fitness events πουν έχουν γίνει στην Ελλάδα. Συμμετείχαν και ξένοι αθλητές εκτός από Έλληνες.

Ο Βύρων Κέλλας που επιλέχθηκε να συμμετέχει ανάμεσα στους 422 αθλητές, ζει και εργάζεται στην Αθήνα. «Είμαι αθλητής από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου» θα μας πει για να συμπληρώσει: «Ασχολήθηκα με το Ταε Κβο Ντο πολλά χρόνια, ενώ πλέον ασχολούμαι με το personal training και το cross training”.

 

Όσο για τον στόχο του, επιθυμεί να επιστρέψει στην πατρίδα του τη Λάρισα συνεχίζοντας να κάνει αυτό που αγαπά: «Θα ήθελα κάποια στιγμή στο μακρινό μέλλον να επιστρέψω στη Λάρισα, να αποκτήσω έναν δικό μου χώρο δίνοντας τον καλύτερό μου εαυτό για να μεταδώσω τις εμπειρίες που αποκτάω καθημερινά εδώ πάνω στον χώρο της γυμναστικής και του Fitness με τον οποίο ασχολούμαι πολλά χρόνια».

Αθανασία Παύλου

Πηγή:onlarissa

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το