Τοπικά

Ο Φ. Σερέτης στο “Αχιλλοπούλειο” – Ικανοποίηση για τις διαδικασίες μετεγκατάστασης της Μονάδας Μεσογειακής Αναιμίας

Επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου ο Διοικητής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας Σερέτης Φώτιος για τον έλεγχο, την πρόοδο και την εξέλιξη των διαδικασιών σχετικά με το σχεδιασμό των χώρων της Μονάδας Μεσογειακής Αναιμίας και τον έλεγχο λειτουργίας του Εμβολιαστικού κέντρου.
Συναντήθηκε με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Ντόκο Ιωάννη. Στη συνάντηση παρέστησαν ο Αναπληρωτής Διοικητής Μπαμπούνης Σταύρος και ο Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας Καραμέτος Ηλίας.
Κατόπιν της επίσκεψης που πραγματοποίησαν στους χώρους του Νοσοκομείου ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ έδωσε συγχαρητήρια στη Διοίκηση και στο προσωπικό του Εμβολιαστικού Κέντρου για την άψογη λειτουργία του και για την ταχύτατη πρόοδο των διαδικασιών σχετικά με την εγκατάσταση της Μονάδας Μεσογειακής Αναιμίας σε νέο ανακαινισμένο χώρο.
Πρόσθετα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εξέλιξη των εργασιών λειτουργίας του Μαγνητικού Τομογράφου κατόπιν της ενημέρωσης που είχε από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το