Τοπικά

Ο Αλμυρός διεκδικεί την παραμονή του υποκαταστήματος ΔΕΔΔΗΕ

Την ανάγκη ύπαρξης υποκαταστήματος ΔΕΔΔΗΕ στην περιοχή του Αλμυρού υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Επαρχίας Αλμυρού και επισημαίνει την ανάγκη επαναξιολόγησης του ενδεχομένου απομάκρυνσης του υποκαταστήματος ΔΕΔΔΗΕ από την περιοχή . Όπως τονίζεται, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση το υποκατάστημα της ΔΕΔΔΗΕ του Αλμυρού, αποτελεί το κέντρο εξυπηρέτησης για τους κατοίκους πλήθους χωριών με θαλάσσιο, πεδινό και ορεινό χαρακτήρα, γεγονός που ανθρωπιστικά και μόνο διαμορφώνει τις προϋποθέσεις για την αναγκαιότητα παραμονής του στην περιοχή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Επαρχίας Αλμυρού αναφέρει τα εξής:

«Το ενδεχόμενο απομάκρυνσης του υποκαταστήματος ΔΕΔΔΗΕ από την πόλη του Αλμυρού δεν αποτελεί την αρχή και σαφέστατα ούτε και το τέλος, μιας τακτικής ενός συνόλου συγκεκριμένων κινήσεων που στοχεύει στην εξασφάλιση-διατήρηση των οικονομικών επιδόσεων όχι μιας χώρας αλλά μιας κυβέρνησης.
Η Ένωση Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Επαρχίας Αλμυρού, υπογραμμίζει την θεμελιακή ανάγκη ύπαρξης υποκαταστήματος ΔΕΔΔΗΕ αφενός για την υποστήριξη της οικιακής, εμπορικής, αγροτικής, επιχειρηματικής, βιοτεχνικής και βιομηχανικής κοινότητας που λειτουργεί στη περιοχή, ένα επίπεδο που δεν επιτρέπει χρονικές παρεκκλίσεις σε τεχνικά προβλήματα που πάντα προκύπτουν.
Το υποκατάστημα της ΔΕΔΔΗΕ του Αλμυρού, αποτελεί το κέντρο εξυπηρέτησης για τους κατοίκους πλήθους χωριών με θαλάσσιο, πεδινό και ορεινό χαρακτήρα, γεγονός που ανθρωπιστικά και μόνο διαμορφώνει τις προϋποθέσεις για την αναγκαιότητα παραμονής του στην πόλη μας.
Η Ένωση Επαγγελματιών, βιοτεχνών και Εμπόρων Επαρχίας Αλμυρού επισημαίνει την ανάγκη επαναξιολόγησης του ενδεχομένου απομάκρυνσης του υποκαταστήματος ΔΕΔΔΗΕ πριν προκύψουν ουσιαστικότερα προβλήματα στον ενεργειακό τομέα στην ευρύτερη περιοχή μας.»

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το