Τοπικά

Ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος στην Αργαλαστή

Το κεφαλοχώρι του Πηλίου, την όμορφη Αργαλαστή επισκέφθηκε ο Βουλευτής Μαγνησίας και εκ νέου υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος. Ο υποψήφιος είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί τη λαϊκή αγορά της περιοχής, τις τοπικές επιχειρήσεις και να συνομιλήσει με επαγγελματίες, εμπόρους, παραγωγούς και πολίτες για τα ζητήματα που τους απασχολούν.

Την εξαιρετικά δύσκολη καθημερινότητα που αντιμετωπίζουν επιχειρηματίες, αγρότες και παραγωγοί διαπίστωσε για ακόμη μία φορά ο Βουλευτής. Η ακρίβεια και η ραγδαία αύξηση του λειτουργικού κόστους και του κόστους παραγωγής έχουν κάνει εξαιρετικά δύσκολη την ίδια την επιβίωση των δραστηριοτήτων. Κοινός τόπος των συζητήσεων ήταν ότι η ελληνική περιφέρεια, ο αγροτικός κόσμος και ο κόσμος της παραγωγής παρέμειναν «αόρατοι» από την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη.
Ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος επεσήμανε ότι: «Εδώ και τέσσερα χρόνια η ΝΔ άφησε απελπιστικά μόνο του τον κόσμο της περιφέρειας μπροστά στο κύμα ενεργειακής κρίσης και ραγδαίας ακρίβειας. Πρωταρχική δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αποτελεί μία δέσμη άμεσων μέτρων με αύξηση μισθών, μείωση τιμών και ρύθμιση χρεών ώστε ο κόσμος της παραγωγής και οι επιχειρήσεις να μπορέσουν επιτέλους να ανασάνουν και ενισχύσουν ουσιαστικά τα εισοδήματά τους».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το