Τοπικά

Ο αγιασμός στο 1ο Ημερήσιο ΕΠΑ.Λ. Νέας Ιωνίας

Ο αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά στο 1ο Ημερήσιο ΕΠΑ.Λ. Ν. Ιωνίας (Φυτόκο) θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου, στις 10:00 π.μ. Η τελετή θα διεξαχθεί στον προαύλιο χώρο του σχολείου με τη συμμετοχή αντιπροσωπείας καθηγητών και μαθητών του σχολείου και χωρίς την παρουσία γονέων.
Η είσοδος των μαθητών θα γίνεται με την επίδειξη του αποτελέσματος του αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (selftest) . Η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική για τους μαθητές, στα μέσα μεταφοράς, στους εσωτερικούς και στους εξωτερικούς χώρους του σχολείου.
Η προσέλευση των μαθητών θα γίνει σύμφωνα με την εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας στις 8:15.
Οι μαθητές της Α΄ τάξης με τις τσάντες τους για να παραλάβουν τα βιβλία.
Όλοι οι μαθητές θα αναχωρήσουν από το σχολείο μετά το τέλος της τελετής του Αγιασμού (10:30 περίπου) με λεωφορεία της γραμμής Νο 2.
Από το αστικό ΚΤΕΛ ανακοινώθηκαν τα δρομολόγια της γραμμής Νο 2 που θα εξυπηρετούν τους μαθητές κατά την προσέλευσή τους (προέκταση):
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΕΤΗΡΙΑ 7:37, 7:48 , 7:53 , 7:58.

Καλούνται οι γονείς που θα μεταφέρουν τα παιδιά τους να μην σταθμεύουν στην είσοδο του σχολείου γιατί δυσχεραίνουν τη διέλευση των αστικών λεωφορείων.
Ο σύλλογος των καθηγητών και η διεύθυνση του σχολείου εύχονται σε παλιούς και νέους μαθητές ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την Ιστοσελίδα του σχολείου: 1epal-n-ionias.mag.sch.gr
facebook : http://www.facebook.com/1oEPALNeasIoniasMagnisias
Τηλέφωνα του σχολείου: 2421085929, 242185931

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το