Τοπικά

Νίκος Παπανδρέου: Η Κυβέρνηση έπρεπε να έχει φύγει

Ο οικονομολόγος, συγγραφέας και υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ Νίκος Παπανδρέου, παρουσίασε σήμερα στο Μεταξουργείο την ακαδημαϊκή διαδρομή, τους προβληματισμούς και την επιστημονική σκέψη του πατέρα του στο νέο βιβλίο του με τίτλο «Ανδρέας Παπανδρέου: Ο οικονομολόγος».


Ο κ. Παπανδρέου τόνισε πως οι εξελίξεις στη χώρα αλλάζουν από λεπτό και είναι ραγδαίες και σημείωσε πως οι ανακατατάξεις στο πολιτικό σκηνικό δεν θα το αλλάξουν, δηλαδή δεν θα πέσει η Κυβέρνηση. «Γίνεται μια προσπάθεια να κρατηθεί στην εξουσία η Κυβέρνηση και απ΄ότι βλέπω θα το καταφέρει», είπε.

Ο ίδιος σχολίασε και το γεγονός ότι ο Αλέξης Τσίπρας «αντιγράφει» τον Ανδρέα, με δεδομένο ότι και η οικογένεια Παπανδρέου έδωσε τους λόγους του όταν τους ζήτησε.
«Πιστεύω πως ο Ανδρέας Παπανδρέου ανήκει στον κόσμο και μόνο σε αυτόν. Κανένας δεν έχει ιδιοκτησία επάνω στον Ανδρέα και αν μπορεί να μάθει και κάτι από τον Ανδρέα (ο Τσίπρας) δεν είναι κακό». Είπε πάντως πως ο Αλέξης Τσίπρας θα μπορούσε να είναι καλύτερος μαθητής…

«Η Κυβέρνηση έπρεπε να φύγει πολύ νωρίτερα, δεν βοηθάει τη χώρα και αυτή είναι η άποψη του Κινήματος Αλλαγής».
Στην εκδήλωση ήταν η πρώην βουλευτής κ. Ροδούλα Ζήση, ο πρώην δήμαρχος Δ. Πιτσιώρης, ο υποψήφιος δήμαρχος Α. Παπαδούλης, οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΙΝΑΛ, ο απερχόμενος δήμαρχος Ν. Φουρτούνας, ο τέως δήμαρχος Νέας Ιωνίας Παύλος Μαβίδης.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε βίντεο με τη ζωή του Ανδρέα Παπανδρέου.

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το