Αθλητισμός

Νίκες για τις νεάνιδες και κορασίδες της Αργούς

Μπορεί οι γυναίκες της Αργούς να ξεκίνησαν με το… αριστερό τις υποχρεώσεις τους στην Α2 βόλεϊ, αφού έχασαν 1-3 από την Πρέβεζα, αλλά νεάνιδες και κορασίδες του βολιώτικου συλλόγου πανηγύρισαν νίκες επί της Ε.Α. Λάρισας στα δικά τους ηλικιακά πρωταθλήματα.

Οι νεάνιδες
Χρειάστηκαν πάνω από δυόμιση ώρες αγώνα για να αναδείξουν τον τελικό νικητή της αναμέτρησης μεταξύ της Αργούς και της Ε.Α. Λάρισας, στον εξ αναβολής αγώνα της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος νεανίδων, που διεξήχθη στο κλειστό της Πορταριάς το βράδυ της Τρίτης. Το τέλος του συγκλονιστικού αυτού παιχνιδιού βρήκε την Αργώ νικήτρια με 3-2 σετ, με την εκπληκτική άμυνά της να είναι εκείνο το χαρακτηριστικό στοιχείο που της έδωσε τη νίκη απέναντι σε έναν πολύ ισχυρό επιθετικά αντίπαλο.

Συναρπαστικές φάσεις, πολύ καλό βόλεϊ κι από τις δύο ομάδες που πάλεψαν για τη νίκη και μεγάλες ανατροπές του σκορ, κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρων των φιλάθλων οι οποίοι ευχαριστήθηκαν το θέαμα. Τον αγώνα διαιτήτευσαν η Θωμαή Μακρυγιάννη και ο Αλέξανδρος Παπάζογλου.

Τα σετ: 25-18, 23-25, 20-25, 25-23, 15-12.
Α.Σ. ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ (Σταθόπουλος, Γεωργουλάς, Φουρκιώτης): Β. Κασιούρα, Χ. Κασιούρα, Σκιαθίτη, Στύλα, Μ. Σταθοπούλου, Σ. Σταθοπούλου, Τιρτιράκη, Σουντουλουμάκη.
Ε.Α. ΛΑΡΙΣΑΣ (Γαλάνης): Γκούμα, Ζαφειρίου, Βούλγαρη, Κυριαζή, Τσαμόγλου, Καφφέ, Τσόνα, Μαργαριτοπούλου, Βακουφτσή, Σιώμου, Βελεσιώτη.

Οι κορασίδες
Πολύ σημαντική νίκη με 3-2 σετ εκτός έδρας με αντίπαλο την Ε.Α. Λάρισας, πέτυχαν οι κορασίδες της Αργούς, στον αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος κορασίδων Α1 που έγινε την Κυριακή στη Λάρισα.

Με πολύ καλή απόδοση, αρχικά επέβαλαν το παιχνίδι τους και πήραν σημαντικό προβάδισμα με 2-0 σετ. Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη και τα πολλά λάθη για τη βολιώτικη ομάδα , είχαν σαν αποτέλεσμα να έρθει η ισοφάριση σε 2-2.  Στο τάι μπρέϊκ κατάφεραν να ξαναβρούν τον καλό τους εαυτό και να επιβληθούν των αντιπάλων τους, κατακτώντας μια πολύτιμη νίκη για τη συνέχεια. Tον αγώνα διαιτήτευσε ο Δ. Χουλιαρόπουλος.

Τα σετ: 19-25, 12-25, 25-22, 25-19, 10-15.
Ε.Α. ΛΑΡΙΣΑΣ (Γαλάνης, Παπαστεργίου): Χύτα, Γκούμα, Ζαφειρίου, Τσαμόγλου, Καφφέ, Βαλάση, Τσόνα, Μακρυγιάννη, Παιδοκούκη, Μαργαριτοπούλου, Βακουφτσή, Σιώμου, Βελεσιώτη, Βούλγαρη.
Α.Σ. ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ (Σταθόπουλος, Φουρκιώτης): Β. Κασιούρα, Χ. Κασιούρα, Σκιαθίτη, Στύλα, Γκέκα, Μ. Σταθοπούλου, Σ. Σταθοπούλου, Τιρτιράκη, Σουντουλουμάκη.

Φιλανθρωπικός αγώνας για τους άνδρες

Η ανδρική ομάδα της Αργούς θα αντιμετωπίσει την Κυριακή 7/11 και ώρα 11 στην Αγριά την αντίστοιχη του Γ.Σ. Βόλου σε φιλική αναμέτρηση φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Οι δύο ομάδες θα παίξουν για το Ορφανοτροφείο Βόλου και αντί εισιτηρίου θα συλλεχθούν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για το ίδρυμα.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Tα Σώματα Ασφαλείας και τον Στρατό τίμησε ο Δήμος Νοτίου Πηλίου

Tα Σώματα Ασφαλείας και τον Στρατό τίμησε σήμερα Κυριακή 3 Δεκεμβρίου ο Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου…

3 Δεκεμβρίου 2023

Τέμπη: Η συγκινητική ανάρτηση του πατέρα της 28χρονης Ελπίδας που πέθανε στο δυστύχημα – «Αύριο θα έπαιρνε το πτυχίο της»

Το πτυχίο της από την Αρχιτεκτονική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης θα έπαιρνε η 28χρονη…

3 Δεκεμβρίου 2023

Συγκινητικό βίντεο: «Λύγισε» ο Σβαρτσενέγκερ ακούγοντας τα όσα βίωσε 14χρονη ισραηλινή – Η Χαμάς σκότωσε τον πατέρα της

Εκεί άκουσε την ιστορία της 14χρονης Έλλα Σάνι που κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια…

3 Δεκεμβρίου 2023

Αποτροπιασμός στην Ήπειρο: Πυροβόλησαν αρκούδα με το μικρό της

Ένα αποτρόπαιο περιστατικό συνέβη στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων- Κοζάνης, όπου διερχόμενοι οδηγοί εντόπισαν νεκρές δυο…

3 Δεκεμβρίου 2023

Ανακάλυψαν νέο είδος αράχνης: Έχει τέσσερα μάτια και νύχια και ζει στα παγωμένα νερά της Ανταρκτικής

Επιστήμονες ανακάλυψαν ένα νέο είδος θαλάσσιας αράχνης που ζει στα παγωμένα νερά της Ανταρκτικής το…

3 Δεκεμβρίου 2023

Τουρισμός για Ολους: Αυξάνονται οι δικαιούχοι και τα ποσά – Ανοίγει τον Ιανουάριο η πλατφόρμα

Τον Ιανουάριο ξεκινούν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα Τουρισμός για Όλους. Ο β' κύκλος του…

3 Δεκεμβρίου 2023