Τοπικά

Νέος πρόεδρος στους εργαζόμενους του Νοσοκομείου o Κων. Μηνδρινός 

Νέος πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Βόλου αναδείχτηκε ο Κωνσταντίνος Μηνδρινός μετά τη συγκρότηση σε σώμα του νέου Δ.Σ. που έγινε την περασμένη Παρασκευή.
Ο κ. Μηνδρινός προέρχεται από την παράταξη «Δίκαιη Εκπροσώπηση Εργαζομένων», η οποία ήταν η νικήτρια στις εκλογές για το νέο Δ.Σ. του συλλόγου αποσπώντας σχεδόν το 50% των ψήφων.

Το Δ.Σ. του συλλόγου εργαζομένων του Νοσοκομείου Βόλου έχει ως εξής: πρόεδρος Κωνσταντίνος Μηνδρινός, αντιπρόεδρος Ειρήνη Καρακασίλη, γενική γραμματέας Αποστολία Πάνου, ταμίας Μαρία Μιχολίτση, μέλη Λεωνίδας Αναστασίου, Φούλη Τσιώμου και Λεμονιά Πατρώνη.
Η συγκρότηση του Δ.Σ. έγινε κατά πλειοψηφία.

Στην επιστολή προς τους εργαζόμενους που απέστειλε η Δίκαιη Εκπροσώπηση Εργαζομένων αναφέρεται πως «ευχαριστούμε από καρδιάς τους συναδέλφους που με την ψήφο τους μας εμπιστεύτηκαν. Θα φανούμε άξιοι της εμπιστοσύνης σας και θα εκπροσωπήσουμε δίκαια, τίμια και ισότιμα όλους τους εργαζόμενους ανεξαρτήτως όπου και αν ανήκουν.
Θα παλέψουμε για τα προβλήματα και τα συμφέροντά σας. Μακριά από μικροκομματισμούς, ίντριγκες και δολοπλοκίες».

Παράλληλα με τις εκλογές για το Δ.Σ. την περασμένη Δευτέρα και Τρίτη έγιναν και οι εκλογές για τους αντιπροσώπους στην ΠΟΕΔΗΝ και το νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ, όπου επίσης επικράτησε με διαφορά των άλλων δύο παρατάξεων Ενωτική Κίνηση και ΔΑΚΕ, η «Δίκαιη Εκπροσώπηση Εργαζόμενων»

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το