Τοπικά

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Πηλίου-Βορείων Σποράδων

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προχθεσινή ψηφοφορία για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Πηλίου-Βορείων Σποράδων, Εποπτικού Συμβουλίου και αντιπροσώπων. Το νέο επταμελές Δ.Σ. πρόκειται να συγκροτηθεί σε Σώμα αύριο Τετάρτη 24 Ιουνίου (10 π.μ.).
Στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Πηλίου-Βορείων Σποράδων είναι εγγεγραμμένα 1.600 περίπου μέλη και στην προχθεσινή εκλογική διαδικασία προσήλθε μεγάλος αριθμός. Συνολικά λειτούργησαν τρία εκλογικά τμήματα και συγκεκριμένα αυτό το Κεντροανατολικού Πηλίου, όπου η ψηφοφορία διεξήχθη στα γραφεία του Συνεταιρισμού στα Άνω Λεχώνια, του Νοτίου Πηλίου όπου η ψηφοφορία έγινε στα γραφεία του Συνεταιρισμού στην Αργαλαστή (ελαιοτριβείο) και των Σποράδων με το εκλογικό κέντρο να γίνεται στο κτίριο της κοινότητας Γλώσσας.
Σε όλα τα εκλογικά τμήματα υπήρχε δικαστικός αντιπρόσωπος και τριμελής εφορευτική επιτροπή, ενώ η καταμέτρηση των ψήφων ολοκληρώθηκε χθες το πρωί στα γραφεία του Συνεταιρισμού στα Λεχώνια.
Σύμφωνα με αυτά, στο επταμελές νέο Διοικητικό Συμβούλιο εκλέγονται οι Θωμάς Δάμτσας, Σωτηρία Μπρέλλα, Σταμούλης Δελλής, Απ. Χανιάς, Κων. Γεωργούδης, Ιωαν. Τσιτσιρίγκος και Ευαγγ. Τσιρέμπολος.

Όπως προαναφέρθηκε, το νέο Δ.Σ. του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πηλίου-Βορείων Σποράδων πρόκειται να συγκροτηθεί σε Σώμα αύριο Τετάρτη 24 Ιουνίου στις 10πμ., κατόπιν σχετικής πρόσκλησης του πλειοψηφίσαντα Θωμ. Δάμτσα, ενώ θα ακολουθήσει η κατανομή αξιωμάτων.
Στο τριμελές Εποπτικό Συμβούλιο εκλέχθηκαν οι κ.κ. Λεων. Αναστασίου, Αλεξ. Κυριαζής και Νίκ. Μαρέδης. Επίσης, εκλέχθηκαν 65 συνολικά αντιπρόσωποι, εκ των οποίων 27 προέρχονται από το κεντροανατολικό Πήλιο, 32 από το Νότιο και 6 από τις Βόρειες Σποράδες (Γλώσσα-Κλήμα Σκοπέλου).
Όπως ανέφερε ο διευθυντής του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πηλίου- Βορείων Σποράδων κ. Τάσος Ψοφογιώργος, «η εκλογική διαδικασία κύλησε ομαλά και στα τρία εκλογικά κέντρα που λειτούργησαν. Ολοκληρώθηκε το πρωί της Δευτέρας η καταμέτρηση των ψήφων και υπογράφηκαν τα πρακτικά από τους δικαστικούς αντιπροσώπους. Πλέον απομένει να συγκροτηθεί σε Σώμα την Τετάρτη το νέο επταμελές Διοικητικό Συμβούλιο, για να ξεκινήσει τη θητεία του» προσέθεσε ο ίδιος.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το