Τοπικά

Νεκρό ζευγάρι ηλικιωμένων Βολιωτών στο σπίτι του

 

Έζησαν μια ολόκληρη ζωή μαζί κι έτσι αποφάσισαν να φύγουν από τη ζωή… μαζί.
Ο λόγος για ένα ζευγάρι ηλικιωμένων που βρέθηκε νεκρό, προχθές, στο σπίτι τους στον Βόλο.
Ο 90χρονος και η 89χρονη σύζυγός του εντοπίστηκαν νεκροί στο σπίτι τους σε διαφορετικά δωμάτια. Το ζευγάρι είχε παθολογικά προβλήματα υγείας. Συγγενικό πρόσωπο του ζευγαριού, ανησύχησε που δεν είχε νέα τους και πήγε στο σπίτι τους. Εκεί βρήκε νεκρούς τους δυο ηλικιωμένους.
Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο μπάνιο του σπιτιού και ο σύζυγός της, βρέθηκε νεκρός στην τραπεζαρία. Να σημειωθεί ότι η κόρη του ζευγαριού διαμένει στο εξωτερικό.
Το πρόσωπο που βρήκε το ηλικιωμένο ζευγάρι νεκρό, προσπαθούσε να συνειδητοποιήσει τι είχε συμβεί. Όσοι τους γνώριζαν, έκαναν λόγο για καλούς και ήσυχους ανθρώπους.
Ενημερώθηκε η αστυνομία που μετέβη στο σημείο, εγκληματική ενέργεια αποκλείστηκε, ωστόσο, παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου των δύο ηλικιωμένων, καθώς και ο χρόνος θανάτου, αν ληφθεί υπόψιν το γεγονός ότι το συγγενικό πρόσωπο δεν είχε νέα τους για δύο ημέρες.
Εκτιμάται ότι ο θάνατος της συζύγου προηγήθηκε του θανάτου του 90χρονου. Πιθανολογείται ότι η ηλικιωμένη κατέληξε πρώτη και μην αντέχοντας ο σύζυγός της κατέληξε ύστερα κι αυτός.
Προανάκριση διενεργεί το Α.Τ. Βόλου.
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΦΥΣΣΑ

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το