Τοπικά

Νέα ψηφιακή εφαρμογή από τους εμπόρους του Βόλου

Έτος εξωστρέφειας και περαιτέρω σύνδεσης με το καταναλωτικό κοινό θα είναι το 2019 για τους εμπόρους του Βόλου οι οποίοι προχθές το βράδυ στο ξενοδοχείο Ξενία έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε ένα πολύ όμορφο και ζεστό περιβάλλον παρουσία πλήθους παρευρισκομένων που απόλαυσαν τα ξεχωριστά εδέσματα και τη μουσική που πλαισίωσε τη βραδιά.
Οι έμποροι μέσα σε μια δύσκολη και απαιτητική περίοδο που χαρακτηρίζεται από την έλλειψη ρευστότητας και τη γενικότερη μείωση της κατανάλωσης, συνθήκες που προϋποθέτουν έναν διαρκή αγώνα επιβίωσης, είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν για λίγο και να περάσουν όμορφα με τις οικογένειες και τους φίλους τους αφήνοντας λίγο τα προβλήματα κατά μέρους.
Στην εκδήλωση ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου κ. Απόστολος Οντόπουλος παρουσίασε για πρώτη φορά στο κοινό την ψηφιακή εφαρμογή η οποία θα προσφέρει πολλαπλές δυνατότητες τόσο στους καταναλωτές, όσο και στους τουρίστες που έρχονται είτε οδικώς είτε ακτοπλοϊκώς και θέλουν να ενημερωθούν πώς θα έχουν πρόσβαση στην εμπορική αγορά.
Στην εφαρμογή ο καταναλωτής θα μπορεί να βρει πληροφορίες για το κάθε κατάστημα που θα θελήσει να συμμετάσχει, για τους κλάδους, την εμπορική αγορά γενικότερα με τηλέφωνα και διευθύνσεις των καταστημάτων. Ακόμη θα υπάρχει ένα πεδίο στην εφαρμογή, όπου ο καταναλωτής θα μπορεί να δει ποιες εκπτώσεις και προσφορές υπάρχουν στα καταστήματα και σε ποια είδη ανά κλάδο. Και αυτή η πληροφορία θα ανανεώνεται συνεχώς. Έτσι ο καταναλωτής ευρισκόμενος στο σπίτι του θα μπορεί να γνωρίζει εκ των προτέρων σε ποια καταστήματα να απευθυνθεί. Μάλιστα επειδή θα υπάρχει ενσωματωμένη και η τεχνολογία GPS την ώρα που ο καταναλωτής θα περνά μπροστά από κάποιο κατάστημα, το οποίο θα έχει προσφορά, θα κτυπάει στο κινητό του τηλέφωνο μήνυμα που θα τον ενημερώσει άμεσα για την προσφορά ή έκπτωση».
Μια επιπλέον καινοτομία της ψηφιακής εφαρμογής είναι και η καθοδήγηση των τουριστών. Έτσι στο κινητό θα υπάρχουν εγκαταστημένες διάφορες ξένες γλώσσες για την εξυπηρέτηση των ξένων τουριστών.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το