Αθλητισμός

Νέα πρόσωπα στη Διοικούσα

Σε αναδιάρθρωση προχώρησε η Διοικούσα Επιτροπή, προκειμένου να βοηθηθεί σημαντικά το ποδοσφαιρικό τμήμα της Νίκης. «Επιλέξαμε και κάποια άτομα που θα παίξουν και ουσιαστικό ρόλο στην ομάδα» δήλωσε ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Στέργιος Φάτσης

Νέες προσθήκες έχει πλέον η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης. Πιο συγκεκριμένα εμπλουτίστηκε με νέα μέλη, τα οποία θα έχουν ουσιαστικό ρόλο στο σύλλογο. Πιο συγκεκριμένα τα οικονομικά αναλαμβάνει ο Δημήτρης Μιχάλης, που είναι οικονομολόγος και θεωρείται άριστος γνώστης του αντικειμένου.

Την πρόταση για να ενταχθεί στο σχήμα ο κ. Μιχάλης έκανε ο Στέργιος Φάτσης. Οι δύο άνδρες γνωρίζονται πολύ καλά και θεωρείται ότι ο γνωστός οικονομολόγος θα βοηθήσει ουσιαστικά στην αρτιότερη οργάνωση των οικονομικών του ποδοσφαιρικού τμήματος. Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Γ.Σ.Β «Η Νίκη» αναλαμβάνει τον επικοινωνιακό τομέα, όπου σίγουρα υπήρχε πρόβλημα.

Ας πάρουμε χρονικά τα πράγματα από την αρχή. Αργά το βράδυ της Πέμπτης στα γραφεία του ποδοσφαιρικού τμήματος της Νίκης έγινε συνάντηση των μελών της Διοικούσας Επιτροπής. Την πρωτοβουλία πήρε ο Στέργιος Φάτσης, με σκοπό να συζητηθούν τα ζητήματα που αφορούν την ποδοσφαιρική ομάδα.

Ασφαλώς ιδιαίτερα μνεία έγινε στα οικονομικά στοιχεία, που πάντα αποτελούν σημαντικό θέμα για κάθε ομάδα. Νωρίτερα ο Θανάσης Τζήμας είχε κάνει μια ενημέρωση για το τι έχει γίνει μέχρι στιγμής. Ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής τόνισε ότι προχθές το απόγευμα κατέβαλαν τα οφειλόμενα στα μέλη του προπονητικού τιμ και στους ποδοσφαιριστές, προκειμένου η ομάδα να πάει απερίσπαστη στον σπουδαίο αγώνα με την Πύδνα στο Κίτρος.

Κατόπιν τους παρευρισκόμενους απασχόλησε το θέμα των κενών που είχαν προκύψει μετά τις παραιτήσεις τεσσάρων μελών της Διοικούσας Επιτροπής. Ήδη είχε ανακοινωθεί η συμμετοχή του Απόστολου Σανίδα, πρώην προέδρου του Απόλλωνα Καναλίων, αλλά εκκρεμούσαν κι άλλες κενές θέσεις.

Ο Στέργιος Φάτσης πρότεινε την οικονομική διαχείριση του τμήματος να αναλάβει ο Δημήτρης Μιχάλης, ο οποίος είναι οικονομολόγος και αναμφίβολα ξέρει καλύτερα τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με χρήματα. Η πρόταση του κ. Φάτση έγινε ομόφωνα αποδεκτή. Έτσι τις προσεχείς ημέρες ο κ. Μιχάλης θα ενημερωθεί για τα οικονομικά στοιχεία του ποδοσφαιρικού τμήματος, προκειμένου αμέσως μετά να ενημερώσει εκείνος από την πλευρά του τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Ερασιτεχνικής.

Την οικονομική επιστασία θα έχει ο Στέργιος Φάτσης, έτσι ώστε ο Γ.Σ.Β. «Η Νίκη» να έχει άριστη γνώση για το τι συμβαίνει στα ταμεία της ποδοσφαιρικής ομάδας. Ταυτόχρονα ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής θα αναλάβει και τον επικοινωνιακό τομέα. Ως υπεύθυνος επικοινωνίας θα είναι εκείνος που θα εμφανίζεται στα ΜΜΕ και θα μιλά για λογαριασμό της Νίκης, χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει πως θα αφαιρείται αυτό το δικαίωμα και από τον Θανάση Τζήμα.

Επίσης έγινε πρόταση να πλαισιώσουν τη Διοικούσα Επιτροπή οι Βασίλης Βενέτης και Δημήτρης Καραγιάννης, ο οποίος είχε διατελέσει παλιότερα μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ερασιτεχνικής. Ωστόσο αμφότεροι αρνήθηκαν ευγενικά τονίζοντας όμως ότι θα βρίσκονται πάντα κοντά στη Νίκη και θα τη βοηθούν με όποιον τρόπο μπορούν.

 

Φάτσης: Άτομα που θα παίξουν ουσιαστικό ρόλο

Το εγκώμιο των ανθρώπων που θα βοηθήσουν τη Διοικούσα Επιτροπή έπλεξε ο Στέργιος Φάτσης, ο οποίος μίλησε και στους ποδοσφαιριστές. Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής δήλωσε στον Blue Heart FM:

«Έπρεπε όσοι παραιτήθηκαν να αντικατασταθούν και επιλέξαμε και κάποια άτομα που θα παίξουν και ουσιαστικό ρόλο στην ομάδα. Όπως για παράδειγμα ο Δημήτρης Μιχάλης, που είναι Νικιώτης και σε μεγάλη επιχείρηση στον Βόλο, ο οποίος θα αναλάβει το οικονομικό κομμάτι. Έχει συνεννοηθεί ήδη με τον κ. Τζήμα να συλλέξει κάποια στοιχεία για την πορεία των οικονομικών δεδομένων μέχρι σήμερα και θα περιμένουμε από τον κ. Μιχάλη μία έκθεση πεπραγμένων.

Στη διοικούσα δεν είναι από τη μία οι κ.κ. Καραγιάννης και Βενέτης, που παρά τις παρακλήσεις μας δεν ήθελαν να είναι μέλη της διοικούσας, αλλά είναι κοντά μας για οτιδήποτε χρειαστεί, για θέματα νομικής φύσεως ο κ. Καραγιάννης και ο κ. Βενέτης, ο οποίος κάνει πάρα πολλά πράγματα στην ομάδα. Ο κ. Τζήμας μας ενημέρωσε για τα οικονομικά και τις πληρωμές, που έγιναν τελευταία, για να υπάρχει ηρεμία στην ομάδα.

Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας και γενικά έχουμε μία δύσκολη σεζόν. Θεωρώ ότι η ανακοίνωση είναι υπέρ της ομάδας. Κάθε εγχείρημα θέλει τον χρόνο του. Μας πιέζουν οι καταστάσεις και πρέπει άμεσα να λειτουργήσουμε».

Αμέσως μετά ο κ. Φάτσης αναφέρθηκε στο ματς της Νίκης με την Πύδνα λέγοντας: «Ο κ. Τζήμας χθες (σ.σ. προχθές) διευθέτησε τις εκκρεμότητες που είχε στους παίκτες. Ήμουν και εγώ παρών στο γήπεδο, μίλησα με τα παιδιά. Τους τόνισα να αφήσουν τα διοικητικά να τα λύσουμε εμείς κι εκείνοι να κοιτάξουν το διοικητικό κομμάτι, γιατί αυτό που προέχει είναι το ματς και τους παρότρυνα να γίνουν μία γροθιά και να πάνε να πάρουν τη νίκη.

Κόσμος, ομάδα, διοίκηση πρέπει να γίνουμε ένα. Όλοι μαζί είμαστε ισχυροί. Δεν μπορεί να έχουμε μία κοινή αγάπη και να κάνουμε λόγω της υπερβολικής αγάπης ζημιά. Είναι κομβικό το παιχνίδι της Κυριακής. Δε θέλουμε να δημιουργήσουμε άγχος στα παιδιά και μας έχουν υποσχεθεί ότι θα τα δώσουν όλα. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει την έκβαση ενός αποτελέσματος, γιατί εξαρτάται και από εξωαγωνιστικούς παράγοντες. Δεν μπαίνουμε σ’ αυτή τη διαδικασία, εμείς θέλουμε να βλέπουμε τους παίκτες να τα δίνουν όλα. Αυτό και μόνο θεωρώ ότι αρκεί. Καλό ταξίδι στα παιδιά που θα ταξιδέψουν στην Κατερίνη, όλοι με μυαλό και με κόσμια συμπεριφορά ασχέτως αποτελέσματος, γιατί όπου πάμε είναι γιορτή για τον τόπο που πάμε. Γιατί όχι να γυρίσουμε με το διπλό».

 

Η προετοιμασία

Με μία προπόνηση συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία της Νίκης. Απών ήταν πάλι ο Μάριος Παπαδόπουλος, που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, ενώ ο Γιάννης Κορέτα εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις. Γι’ αυτό και χθες έκανε ατομικό πρόγραμμα με την ελπίδα ότι θα μπορέσει να δώσει το «παρών» στον αγώνα με την Πύδνα.

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά τη χθεσινή προπόνηση ο Θανάσης Τζήμας συναντήθηκε με τους παίκτες σε γνωστό καφέ της πόλης μας και μίλησαν για το αυριανό παιχνίδι. «Η Νίκη είναι μία οικογένεια τόσο μέσα, όσο κι έξω από τους αγωνιστικούς χώρους και οι ποδοσφαιριστές μας, είναι πανέτοιμοι με την συμπαράσταση του κόσμου μας, να πάρουν το αποτέλεσμα που θέλουν την Κυριακή στο Κίτρος» επισημαίνουν οι «κυανόλευκοι».

Θυμίζουμε ότι εκδρομή διοργανώνουν την Κυριακή και οι τρεις σύνδεσμοι φιλάθλων που εξέδωσαν και σχετικές ανακοινώσεις. Από τη Λέσχη Ομίλου Φιλάθλων Νίκης έγινε γνωστό ότι η αναχώρηση για το Κίτρος θα γίνει στις 12 το μεσημέρι και ότι το κόστος του εισιτηρίου είναι 10 ευρώ, ενώ το τηλέφωνο για πληροφορίες είναι 2421308933. Το Blue Club-Θύρα 3 «Παναγιώτης Ντοκούζης» θα βρεθεί επίσης στο Κίτρος, ενώ όσον αφορά την εκδρομή των Blue Angels έχει ανακοινωθεί πως η τιμή συμμετοχής ορίστηκε στα 12 ευρώ και η αναχώρηση θα γίνει από τα γραφεία τους, 2ας Νοεμβρίου 94α, αύριο στις 11.30 το πρωί.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το